hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

El regidor d'Educació, Antonio Egea, i personal tècnic de la Regidoria d'Educació van assistir el divendres 18 de gener a una reunió de treball amb el director dels Serveis Territorials on es van tractar temes relacionats amb l'oferta educativa i les instal·lacions educatives.

Segons informen des de la Regidoria, es va traslladar al Consistori la decisió de mantenir per al curs 2019-2020 l'oferta educativa actual tant a primària com a secundària. D'aquesta manera es mantindran els set grups d'educació infantil (P3) a l'escola pública tenint una línia les escoles Santiga, Els Aigüerols i Bernat de Mogoda i dues a les escoles la Florida i Santa Perpètua. A la concertada es mantenen també les tres línies al Sagrada Família i la línia a l'Escola Tabor. Amb aquesta distribució la mitjana de ràtio teòrica d'alumnes per aula a Santa Perpètua és de 20,5.

Pel que fa a l'Escola Els Aigüerols, el centre mantindrà l'oferta només de Primària per al curs 2019-2020 segons han informat Serveis Territorials però es manté a la llista la construcció del centre. "Les necessitats d'escolarització estan a Secundària i s'estan cercant possibilitats per fer compatible la realitat d'escolarització amb el compromís que el conseller va anunciar al mes d'octubre". Sobre aquest assumpte el director dels serveis territorials manifesta que continuaran treballant-hi.

Durant la reunió també es va tractar sobre la construcció del nou edifici d’Educació Infantil a l’Escola Bernat de Mogoda. Els Serveis Territorials van informar que s'està a l’espera de si es poden aprovar els nous pressupostos, ja que fa dos anys que estan prorrogats i per aquest motiu "no hi té cabuda perquè no poden augmentar les partides de RAM (Reforma, Ampliació i Millora) que el que permetria fer aquesta reforma". Pel que fa a les obres d’ampliació de l’Institut Rovira-Forns, segueixen endavant per tal de comptar amb quatre aules més a l’edifici.


Foto: Imatge del primer dia del curs 2018-2019 a l'Escola Bernat de Mogoda / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Regidoria de Gent Gran i l'EMA organitzen la vuitena Trobada de corals
15 Mar 2019 10:30 - RedaccióLa Regidoria de Gent Gran i l'EMA organitzen la vuitena Trobada de corals

Les corals l’Olivera de Castellar de Vallès, Sant Sebastià de Polinyà, Amistat per la dona de Sabadell, [ ... ]

ASPERPOL satisfeta amb la resposta ciutadana al festival solidari per Gàmbia
11 Jun 2019 10:59 - RedaccióASPERPOL satisfeta amb la resposta ciutadana al festival solidari per Gàmbia

L’Associació Cultural i Esportiva Perpetuenca de Policies, ASPERPOL, s'ha mostrat satisfeta per la [ ... ]

SPSolidària instal·la molins de vent als horts de cooperatives de dones
06 Jun 2019 12:21 - RedaccióSPSolidària instal·la molins de vent als horts de cooperatives de dones

SPSolidària ha instal·lat als horts de les cooperatives de dones de Bouanze i Tachott Berane, a Mauritània, [ ... ]