hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

La Biblioteca Josep Jardí és amb un 8,3 de mitjana l’equipament millor valorat per la ciutadania, segons els resultats de l’enquesta de serveis encarregada per l’Ajuntament de Santa Perpètua a l’empresa GESOP.

Els Casals de la gent gran i els camps de futbol, amb un 7,9, els centres cívics, amb una puntuació de 7,8, i el Pavelló i les piscines municipals, amb un 7,7, són els altres més ben valorats per les persones entrevistades. La resta d’equipaments plantejats a l’enquesta, el Centre de formació ocupacional, La Promotora, el Museu Municipal i les Sales d’Exposició i el Centre d’assaigs musicals, també reben un notable de mitjana, a excepció del mercat municipal, que obté un bé alt, amb un 6,8 de valoració.

Pel que fa a la notorietat d’aquests equipaments, el pavelló i les piscines i el mercat municipal, amb un 98%, són els més coneguts pels entrevistats, seguits pels centres cívics (95,2%), els camps de futbol municipals (94,6), la Biblioteca Josep Jardí (94,5) i els casals de la gent gran (91,4%). Pel que fa a l’ús d’aquests, un 92,6% utilitza o ha utilitzat el Pavelló i les Piscines, un 91,9% el Mercat Municipal, un 82,5% la Biblioteca i un 81,9% els centres cívics.

Com a elements destacats de l’anàlisi d’aquestes dades, GESOP apunta que més de la meitat de la gent més gran ha anat diverses vegades al Casal de la gent gran i tres quartes parts dels joves ha fet ús de La Promotora. També destaca la utilització del centre de formació ocupacional per les persones de mitjana edat. Alhora, es desprèn que les dones utilitzen més els diferents serveis i que els homes sobresurten en l’ús dels camps de futbol i del Centre d’assaigs musicals.

D’altra banda, la majoria de les persones entrevistades es mostra molt o bastant satisfetes dels serveis educatius, les línies de bus interurbà i els serveis sanitaris del municipi. Pel que fa als serveis educatius, obtenen una nota mitjana de 7,4, mentre que les de bus interurbà reben un 6,6 i els serveis sanitaris, un 6,5. El servei de Rodalies de Renfe suspèn amb un 4,5. En aquest sentit, destaca que més d’un 10% de les persones entrevistades atorga un zero a aquest servei.

Els resultats de l’enquesta, realitzada al no­vembre a 400 persones majors de 18 anys, es poden consultar a la Seu electrònica, a l’apartat de Govern obert i transparència.


Foto: Biblioteca Municipal Josep Jardí / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'ANC organitza aquest dissabte la Fira de consum estratègic
17 Mai 2019 12:38 - RedaccióL'ANC organitza aquest dissabte la Fira de consum estratègic

La secció local de l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) organitza demà dissabte 18 de maig la [ ... ]

Joventut obre avui el termini per demanar cita prèvia per a les assessories de la Mostra d'Ensenyament
18 Mar 2019 16:21 - RedaccióJoventut obre avui el termini per demanar cita prèvia per a les assessories de la Mostra d'Ensenyament

La Regidoria de Joventut ha obrt aquest dilluns 18 de març el termini per demanar cita prèvia per [ ... ]

L'Ajuntament de Santa Perpètua estudia adherir-se a l'Associació de Municipis i Entitats per l'Aigua Pública
25 Gen 2019 12:51 - RedaccióL'Ajuntament de Santa Perpètua estudia adherir-se a l'Associació de Municipis i Entitats per l'Aigua Pública

L'Ajuntament de Santa Perpètua estudia integrar-se a l’Associació de Municipis i Entitats per l’Aigua [ ... ]