hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

La Biblioteca Josep Jardí és amb un 8,3 de mitjana l’equipament millor valorat per la ciutadania, segons els resultats de l’enquesta de serveis encarregada per l’Ajuntament de Santa Perpètua a l’empresa GESOP.

Els Casals de la gent gran i els camps de futbol, amb un 7,9, els centres cívics, amb una puntuació de 7,8, i el Pavelló i les piscines municipals, amb un 7,7, són els altres més ben valorats per les persones entrevistades. La resta d’equipaments plantejats a l’enquesta, el Centre de formació ocupacional, La Promotora, el Museu Municipal i les Sales d’Exposició i el Centre d’assaigs musicals, també reben un notable de mitjana, a excepció del mercat municipal, que obté un bé alt, amb un 6,8 de valoració.

Pel que fa a la notorietat d’aquests equipaments, el pavelló i les piscines i el mercat municipal, amb un 98%, són els més coneguts pels entrevistats, seguits pels centres cívics (95,2%), els camps de futbol municipals (94,6), la Biblioteca Josep Jardí (94,5) i els casals de la gent gran (91,4%). Pel que fa a l’ús d’aquests, un 92,6% utilitza o ha utilitzat el Pavelló i les Piscines, un 91,9% el Mercat Municipal, un 82,5% la Biblioteca i un 81,9% els centres cívics.

Com a elements destacats de l’anàlisi d’aquestes dades, GESOP apunta que més de la meitat de la gent més gran ha anat diverses vegades al Casal de la gent gran i tres quartes parts dels joves ha fet ús de La Promotora. També destaca la utilització del centre de formació ocupacional per les persones de mitjana edat. Alhora, es desprèn que les dones utilitzen més els diferents serveis i que els homes sobresurten en l’ús dels camps de futbol i del Centre d’assaigs musicals.

D’altra banda, la majoria de les persones entrevistades es mostra molt o bastant satisfetes dels serveis educatius, les línies de bus interurbà i els serveis sanitaris del municipi. Pel que fa als serveis educatius, obtenen una nota mitjana de 7,4, mentre que les de bus interurbà reben un 6,6 i els serveis sanitaris, un 6,5. El servei de Rodalies de Renfe suspèn amb un 4,5. En aquest sentit, destaca que més d’un 10% de les persones entrevistades atorga un zero a aquest servei.

Els resultats de l’enquesta, realitzada al no­vembre a 400 persones majors de 18 anys, es poden consultar a la Seu electrònica, a l’apartat de Govern obert i transparència.


Foto: Biblioteca Municipal Josep Jardí / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els Bombers apaguen un foc declarat a l'exterior d'una fàbrica de palets situada al costat de la B-140
03 Jun 2019 12:37 - RedaccióEls Bombers apaguen un foc declarat a l'exterior d'una fàbrica de palets situada al costat de la B-140

Aquesta matinada els Bombers de la Generalitat de Catalunya han hagut d'extingir un incendi a l'exterior [ ... ]

La Generalitat ha licitat l'ampliació de l'Institut Rovira-Forns
18 Jul 2019 13:01 - RedaccióLa Generalitat ha licitat l'ampliació de l'Institut Rovira-Forns

La Generalitat de Catalunya ha licitat el projecte d’ampliació de l’Institut Rovira-Forns que té [ ... ]

Residu Zero SPM, nova entitat del municipi
09 Mai 2019 12:08 - RedaccióResidu Zero SPM, nova entitat del municipi

Sant Jordi va ser l’escenari de presentació de la nova entitat de Santa Perpètua, Residu Zero SPM [ ... ]