hola

A partir d'avui dilluns 14 de gener les urgències sanitàries a Santa Perpètua (de dilluns a divendres de 20 a 00 hores i dissabtes, diumenges i festius de 8 a 00 hores) es faran al CAP la Florida.

Fins ara s’atenien a l’ambulatori de Santa Perpètua (avinguda de Jacint Verdaguer). El director del Sector sanitari del Vallès Oriental, Joan Parellada, el nou director dels CAP de Santa Perpètua, Eduard Carrión, membres de l’equip sanitari dels CAP i l’alcaldessa del municipi, Isabel Garcia, van visitar el 27 de desembre les instal·lacions del CAP la Florida i van anunciar la data en que les urgències passarien a atendre’s al segon centre d’atenció primària de Santa Perpètua.

El canvi es realitza, segons va explicar Joan Parellada, perquè les actuals “no estaven prou actualitzades i vam veure que una bona opció era donar l’atenció continuada de 20 a 00 hores al CAP de La Florida”. El director del sector sanitari del Vallès Oriental va expressar també que “el CAP de la Florida és més nou, té unes instal·lacions que permeten un millor accés per a tothom i pot ser una millora important tant per la ciutadania com per als treballadors sanitaris”.

D’aquesta manera el CAP Santa Perpètua passarà a tenir un horari de dilluns a divendres de 8 a 20 hores mentre que el del CAP la Florida serà de dilluns a diumenge de 8 a 00 hores.

Pel que fa a les urgències 24 hores a Santa Perpètua, Joan Parellada va explicar que el Pla estratègic del Vallès Oriental contempla la creació d’un Centre d’Urgències d’Atenció Primària al Baix Vallès.


Foto: L’alcaldessa de Santa Perpètua amb representants de l’ICS i el nou director dels CAP Santa Perpètua / Txema Gerardo

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]