hola

Un total de 120 persones han participat en la darrera edició del programa DOT (Dispositiu d'Orientació i Tecnologies de la Informació i la Comunicació).

Durant el 2018 s'ha aconseguit un nivell d'inserció laboral de prop del 50% i s'han formalitzat cinc convenis amb empreses per fer pràctiques, segons va avançar l'alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, en l'acte de lliurament de diplomes als participants que va tenir lloc a l'edifici de Desenvolupament Local el passat 10 de gener. L’objectiu del programa és donar suport a la recerca de feina a través de diferents càpsules i mòduls d’orientació i formació, a través d’accions formatives i d’orientació que donin a les persones eines per desenvolupar les competències necessàries en el mercat de treball actual. El programa s’adreçava a persones del municipi en situació d’atur o en la cerca de millora d’ocupació.

L'alcaldessa de Santa Perpètua va afirmar que la Regidoria de Promoció Econòmica "té molt clar que la formació relacionada amb el món del treball és molt important per la ciutadania en l'actual situació de crisi econòmica, precarietat laboral i taxes d'atur" i va afegir que "la formació, el reciclatge professional i l'adquisició de noves habilitats i competències són ingredients imprescindibles avui per cercar feina o millorar en la vostra ocupació". Isabel Garcia va recordar que en aquest mandat s'ha prioritzat dos línies de treball: atendre les persones que estan patint de forma més clara les conseqüències negatives de la crisi; i promoure i reforçar tot allò que té a veure amb la promoció econòmica de la ciutat, la formació ocupacional, i els serveis a les empreses.El programa compta amb el cofinançament de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona.


Foto: Foto dels participants i representants de Promoció Econòmica en el lliurament de diplomes / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]