hola

Un total de 120 persones han participat en la darrera edició del programa DOT (Dispositiu d'Orientació i Tecnologies de la Informació i la Comunicació).

Durant el 2018 s'ha aconseguit un nivell d'inserció laboral de prop del 50% i s'han formalitzat cinc convenis amb empreses per fer pràctiques, segons va avançar l'alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, en l'acte de lliurament de diplomes als participants que va tenir lloc a l'edifici de Desenvolupament Local el passat 10 de gener. L’objectiu del programa és donar suport a la recerca de feina a través de diferents càpsules i mòduls d’orientació i formació, a través d’accions formatives i d’orientació que donin a les persones eines per desenvolupar les competències necessàries en el mercat de treball actual. El programa s’adreçava a persones del municipi en situació d’atur o en la cerca de millora d’ocupació.

L'alcaldessa de Santa Perpètua va afirmar que la Regidoria de Promoció Econòmica "té molt clar que la formació relacionada amb el món del treball és molt important per la ciutadania en l'actual situació de crisi econòmica, precarietat laboral i taxes d'atur" i va afegir que "la formació, el reciclatge professional i l'adquisició de noves habilitats i competències són ingredients imprescindibles avui per cercar feina o millorar en la vostra ocupació". Isabel Garcia va recordar que en aquest mandat s'ha prioritzat dos línies de treball: atendre les persones que estan patint de forma més clara les conseqüències negatives de la crisi; i promoure i reforçar tot allò que té a veure amb la promoció econòmica de la ciutat, la formació ocupacional, i els serveis a les empreses.El programa compta amb el cofinançament de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona.


Foto: Foto dels participants i representants de Promoció Econòmica en el lliurament de diplomes / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

'Sense sortir de casa', nou programa de Ràdio Santa Perpètua conduit per Gemma Abasolo
01 Mar 2021 11:13 - Redacció'Sense sortir de casa', nou programa de Ràdio Santa Perpètua conduit per Gemma Abasolo

  Sense sortir de casa és el nom escollit per Gemma Abasolo per al seu nou programa magazín que [ ... ]

El museu del Vapor avança amb noves actuacions
01 Mar 2021 13:43 - RedaccióEl museu del Vapor avança amb noves actuacions

Les obres de la nau alta del Vapor estan avançant a bon ritme, tot i les dificultats, i es preveu la [ ... ]

L’Ajuntament inicia l’elaboració del Pla Local de Salut
26 febrer 2021 11:47 - RedaccióL’Ajuntament inicia l’elaboració del Pla Local de Salut

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha iniciat l’elaboració del Pla Local de Salut. Aquest [ ... ]