hola

Unes 60 persones van assistir a l’acte de commemoració del Dia del Voluntariat que es va celebrar el 12 de desembre al Casal Cívic.

L’alcaldessa, Isabel Garcia, va ser l’encarregada d’obrir l’activitat en un discurs en el qual va anunciar la reactivació del Punt de Voluntariat al llarg de 2019 i va agrair a totes les persones voluntàries que amb la seva tasca afavoreixen la qualitat de vida i la cohesió social a Santa Perpètua. En aquest sentit, la regidora de Benestar Social i Atenció a les persones, Ana Bajo, va destacar que per a tornar a impulsar aquest servei és necessària la col·laboració de les entitats i va anunciar que "el que volem començar a fer de cara a l'any vinent són cursos de formació per adaptar-nos a la nova llei del Voluntariat".

L’activitat principal del Dia del Voluntariat va ser una taula rodona, moderada per la presidenta d’SPSolidària Lídia Aymerich i en la qual van intervenir Llorenç Gutiérrez president de l’Associació de Gent Gran i Pensionistes; Torcuato Matilla de l’Associació de Veïns i Veïnes Ciutat Jardí La Florida; Àngels Torra, presidenta del Ball de Gitanes; Miquel Àngel Rodriguez president d’El Cabàs Solidari i Mireia Cabanillas i Mercedes Cañoto, presidentes de Mamalleta’m i de l’Escola de karate Senshi Dojo. Durant el debat es va parlar de la tasca dels voluntaris, del funcionament de les entitats participants, del paper de les dones en aquests moviments i de la imatge i percepció del món del voluntariat, entre d’altres temes. Les entitats participants van coincidir en que havia estat una experiència molt enriquidora i que gràcies a l’acte havien pogut reflexionar sobre la seva tasca i posar-la en valor. La regidora Ana Bajo va agrair la participació de les entitats, va excusar la presència de Cáritas i d’Espiral i va destacar el projecte Correm Junts de la Policia Local i la tasca de l’entitat Protecció Civil.

Ets una peça clau! era l’eslògan d’aquesta commemoració que la regidoria de Benestar Social va incloure sota el paraigües SPM inclusiva. De fet, es van repartir entre els assistents polseres amb aquest lema. Ana Bajo va tancar l'acte desitjant "que tots junts puguem fer projectes comunitaris i inclusius"

.


Foto: Un moment de la taula rodona del Dia del Voluntariat / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]