hola

Una quarantena de paradetes de comerços, entitats i particulars participen aquest dissabte 1 de desembre en una nova edició de la Fira de Nadal de Santa Perpètua. L'activitat tindrà lloc de 10 a 19 hores a la plaça de la Vila i la Rambla i dona el tret de sortida a la programació d'enguany de Nadal i Reis.

Les regidories de Comerç. Promoció Local i Relacions Ciutadanes organitzen la Fira de Nadal que programarà diferents activitats culturals. Durant la jornada hi haurà la possibilitat de saltar en llits elàstics i a les 12 del migdia l’escola d’idiomes Kids&Us oferirà un Story Time. A la tarda, l’Escola Municipal de les Arts (EMA) Santa Perpètua ha programat diverses actuacions entrellaçades a partir de les 17.30 h, presentades per dos alumnes de teatre infantil. Els cors Jove i Zimmermann Cafè oferiran un repertori coral nadalenc amb colors jazzístics i els acompanyaran la Companyia de Dansa i Red Dance. També la Companyia de Dansa presentarà noves coreografies amb la música del ballet Giselle. El punt final anirà a càrrec del grup de batucada Santuka.

Durant aquesta actuació, a les sis de la tarda, es procedirà a l’enllumenat de Nadal, que lluirà en equipaments i eixos comercials del municipi fins al 6 de gener.

Campanya de foment del reciclatge

A més, la Regidoria de Medi Ambient i el Consorci de Residus del Vallès Occidental també seran presents a la Fira amb una exposició sobre residus, un punt informatiu i la possibilitat de participar en un scape room que es desenvoluparà a l’interior del Casal d’Avis de la plaça de la Vila, en el marc de la campanya Excuses o Separes? Les persones interessades a fer l’scape room, que es durà a terme de 10 a 19 hores, s’hauran d’apuntar per grups al punt informatiu de la Regidoria.


Foto: Imatge d'arxiu / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]