hola

Santa Perpètua s'ha sumat un any més a El Gran Recapte d’Aliments que ha començat aquest matí i es perllongarà fins demà dissabte 1 de desembre. Els Bancs dels Aliments organitzen la campanya i al nostre municipi compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda així com d'entitats locals, centres educatius, empreses, la comissaria de Mossos d’Esquadra i comer­ços.

La campanya consisteix a recollir donacions d’aliments de llarga durada, oli, llet i conserves de peix i verdures. Les aportacions es podran fer a les portes del Mercat Municipal i dels establiments BonArea, Bon Preu, Condis, Dia, Esclat, Lidl, Mercadona i Supeco els dos dies de 9 a 21 hores.

El delegat del Banc dels Aliments al Vallès Occidental, Miquel Àngel Rodríguez, ha afirmat que “el Gran Recapte ha esdevingut una de les mobilitzacions socials solidàries més remarcables de Catalunya i Santa Perpètua de Mogoda, i el més important és que ha servit per generar consciència sobre l’existència d’una pobresa tan severa en el nostre entorn que no permet garantir el dret a una alimentació suficient i saludable”.

La novetat d’aquesta edició del Gran Recapte d’aliments és que s’han substituït les 250.000 bosses de plàstic per 80.000 bosses reutilitzables de teixit sense teixir. Es tracta de fer un pas endavant per aconseguir un Gran Recapte més sostenible i més respectuós amb el medi ambient. L’ús d’aquestes bosses, que s’estrenaran en aquesta edició i es reutilitzaran en posteriors, suposarà que deixin de fabricar-se vuit milions de bosses de plàstic, segons afirmen des del Banc dels Aliments.


Foto: Edició del Gran Recapte de l'any passat / L'informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Millora de la seguretat viària a la carretera B-140
15 Abr 2024 17:26 - RedaccióMillora de la seguretat viària a la carretera B-140

L’Ajuntament de Santa Perpètua està finalitzant els treballs de millora de la seguretat viària [ ... ]

L'Ajuntament renova el Segell Infoparticipa que atorga la UAB
15 Abr 2024 17:16 - RedaccióL'Ajuntament renova el Segell Infoparticipa que atorga la UAB

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha renovat el Segell Infoparticipa com a reconeixement a [ ... ]

Joventut obre inscripcions per participar a un taller per gestionar l'angoixa i l'estrès
15 Abr 2024 10:06 - RedaccióJoventut obre inscripcions per participar a un taller per gestionar l'angoixa i l'estrès

Avui 15 d'abril s'han obert les inscripcions per participar al Taller Em comprenc, eines per a [ ... ]