hola

Aquest dilluns 26 de novembre comencen les votacions per renovar els representants de les famílies en els Consells Escolars dels centres educatius. Les eleccions d'avui es duen a terme a les cinc escoles públiques de Santa Perpètua i a les tres escoles bressol municipals. Els tutors de l'alumnat poden votar en la majoria de les escoles coincidint amb les entrades i sortides dels escolars. Els centres concertats han convocat la jornada electoral durant aquesta setmana.

Les eleccions per escollir els representants de les famílies als Consells Escolars dels centres es produeixen cada dos anys ja que es substitueix a la meitat dels membres per facilitar la continuïtat del treball del Consell. La renovació també es fa en els sectors de professorat, famílies i personal d’administració.

Segons el calendari establert pel Departament d’Ensenyament, la constitució del Consell Escolar i la presa de possessió dels seus membres serà abans del 21 de desembre.

El consell escolar del centre és l’òrgan col·legiat de participació de la comunitat escolar en el govern del centre. En el consell escolar hi ha representats tots els col·lectius que intervenen en la comunitat educativa: direcció, professorat, alumnat, personal d’administració i serveis, etc.

En els centres públics, la funció principal del consell escolar és participar en la presa de decisions en relació amb aquells temes importants per al funcionament i l’organització del centre: el projecte educatiu, la programació general, la gestió econòmica, etc. En el cas dels centres privats concertats, el consell escolar debat, avalua, analitza i pren decisions sobre els temes proposats pel titular del centre.


Foto: Imatge d'arxiu / L'informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]