hola

L'empresa Bimbo Donuts Iberia ha donat nou bicicletes per a l'activitat del Parc Infantil del Trànsit que organitza la Policia Local.

El gerent de la planta perpetuenca de Bimbo, Pere Samsó, va signar divendres 9 de novembre un conveni de col·laboració amb l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, per patrocinar aquesta activitat d'educació viària. A més de les nou bicicletes, Bimbo també ha adquirit equips de neumàtics i cascs i una impressora i s'ha compromès a posar a punt les 24 bicicletes propietat de l'Ajuntament també disponibles per al Parc del Trànsit. El conveni calcula l'import del patrocini en més de 2.300 euros.

El gerent de la planta de Santa Perpètua, Pere Samsó, va explicar que la col·laboració s'emmarca en el programa de Bimbo 'Bon veí' que "tracta de fomentar amb la comunitat veïnal tot el tot el que sigui per al bé social i per al bé de la comunitat en temes medi ambientals o temes de la societat i aquí vam trobar un vincle, una possible iniciativa era col·laborar amb el Parc del Trànsit i comprar les nou bicicletes i reparar les 24 que ja es tenien, per tal de poder contribuir en aquests cursos d'educació viària". El gerent també va indicar que "aquesta és la primera col·laboració amb l'Ajuntament perquè portem poc temps a Santa Perpètua però intentarem cada any col·laborar en una iniciativa que considerem les dues parts adient per a la comunitat veïnal".

Per la seva part, la regidora de Seguretat Ciutadana, Olga Valenzuela, va agrair l'aportació i va destacar la importància d'aquestes col·laboracions. També va valorar que havia estat la pròpia empresa qui s'havia adreçat al Consistori per col·laborar amb un programa comunitari i que havia mostrat interès per que tingués continuïtat.

L'alumnat de tercer a sisè de Primària de Santa Perpètua visitarà aquest curs el Parc Infantil del Trànsit, situat al parc Central, i rebrà formació teòrica sobre educació viària que posarà en pràctica amb la realització en bicicleta d'un circuit per posar en pràctica els aprenentatges.


Foto: Representants de Bimbo i de l'Ajuntament, amb les bicicletes donades / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]