hola

Els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya impulsen una nova edició, la desena, del Gran Recapte que se celebrarà els dies 30 de novembre i 1 de desembre. A Santa Perpètua de Mogoda també hi haurà punts de recollida d’aliments i es necessitarà un centenar de voluntaris com a mínim per dur a terme aquesta campanya solidària. Les inscripcions per fer de voluntari i de coordinador d’un dels punts ja són obertes a través del web www.granrecapte.com. El lema d’aquest any és Ajudar és un instint natural.

Aquesta campanya massiva de recollida d’aliments bàsics té la intenció de “contribuir en la millora de les condicions de vida de les persones en situació de pobresa, en un aspecte de cabdal importància com és l’alimentació”, tal i com va afirmar la presidenta de la Fundació Banc d’Aliments de Barcelona, Roser Brutau. Actualment, els Bancs dels Aliments atenen 202.025 persones arreu de Catalunya i encara són centenars de milers les persones que no poden accedir a una dieta suficient, segura i saludable, segons apunten des de la Fundació.

El Gran Recapte representa el 25% dels aliments que els Bancs dels Aliments necessiten anualment. A Santa Perpètua hi haurà deu punts de recollida i el magatzem de logística i seran necessàries cent persones voluntàries. L’any passat a Santa Perpètua es van recollir unes 19 tones d’aliments.

La campanya pretén recollir aliments nutritius de llarga durada; oli, llet i conserves al mateix temps que sensibilitzar i mobilitzar la població de Catalunya per ajudar a pal·liar la realitat actual de precarietat alimentària al nostre país, fruit de la cronificació de la pobresa.


Foto: Voluntaris a un supermercat del municipi / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]

Educació proposa xerrades telemàtiques per a famílies
22 Mar 2024 14:02 - RedaccióEducació proposa xerrades telemàtiques per a famílies

La Regidora d'Educació de l'Ajuntament de Santa Perpètua ofereix a les famílies un nou cicle de xerrades [ ... ]