hola

La Asociación Dominicana Sol y Lluvias (ADSL) s'ha presentat oficialment a Santa Perpètua amb una gran festa. L'acte es va celebrar ahir diumenge i a causa de la pluja es va trslladar de la plaça Can Folguera a La Promotora.

L’entitat vol organitzar activitats obertes a tota la població i intercanvis culturals amb d’altres associacions i grups del municipi.

De fet, ara ja ofereix un curs de bachata i merengue al Centre Cívic Can Folguera i té previst desenvolupar altres tallers relacionats amb la cuina i la costura típiques de la República Dominicana. L’entitat vol organitzar activitats obertes a tota la població i intercanvis culturals amb d’altres associacions i grups del municipi. La festa es va veure reduïda també per l'espai, però van ser moltes les persones de la comunitat dominicana que van voler assistir a la presentació de la nova entitat.

La presidenta de Sol y Lluvias, Olga Núñez, i la vicepresidenta, Andrea Peralta, expliquen que el nom sorgeix d'un fet meteorològic comú a Santo Domingo.

L’acte de presentació va comptar amb exhibicions de danses típiques de la República Dominicana i degustacions gastronòmiques del país caribeny per recaptar fons per a aquesta nova associació. Núñez i Peralta expliquen que el grup de dansa està formada per les noves generacions de l'entitat i que el menjar dominicà és contundent.

Cursos de cuina, de dansa, d'esports, manualitats infantils i la creació d'un ballet de música tradicional són algunes de les aspiracions prioritàries per a Sol y Lluvia, segons expliquen la presidenta i la vicepresidenta de l'associació.

Olga Núñez ha expressat que la constitució de la Asociación Dominicana Sol y Lluvia és un somni de molts anys de les fundadores i Andrea Peralta ha afirmat que ha nascut amb entusiasme entre la comunitat dominicana perpetuenca.

L’entitat disposa ja de 47 socis i espera que aquesta xifra augmenti amb la presentació pública de l’associació que es va celebrar ahir a La Promotora.


Foto: L'acte es va celebrar a La Promotora / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest dissabte se celebren jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals
26 Abr 2024 09:50 - RedaccióAquest dissabte se celebren jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals

La jornada de portes obertes a les escoles bressol municipals s’ha programat per al dissabte 27 d’abril [ ... ]

Salut convida a realitzar una enquesta sobre tabaquisme
26 Abr 2024 09:25 - RedaccióSalut convida a realitzar una enquesta sobre tabaquisme

La Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Santa Perpètua anima a la població local a realitzar una [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics ofereix suport amb l’APP de la zona vermella
26 Abr 2024 09:16 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics ofereix suport amb l’APP de la zona vermella

Les persones que es trobin amb dificultats per descarregar o fer servir el nou aplicatiu mòbil de la [ ... ]