hola

La Mostra d'Entitats de Santa Perpètua de Mogoda 2018 organitzada per la Regidoria de Relacions Ciutadanes va reunir 44 entitats i molta ciutadania que va voler comprovar que pot oferir el teixit associatiu local. La fira va estrenar emplaçament a la carpa instal·lada a l'aparcament del carrer de Garcia Nieto i l'avinguda de l'Onze de Setembre.

Durant tota la tarda de dissabte 6 d'octubre, la ciutadania es va anar passejant pels estands. En alguns s'oferia informació, però en d'altres hi havia activitats diverses com jocs infantils, photocalls, jocs de carta, les proves de la gimcana en la qual van prendre part sobretot infants i algun concurs. Fora de la carpa, les actuacions de les entitats que poden oferir aquest tipus de manifestació artística van interessar molta gent i també hi havia qui es va apropar a l'espai de projeccions per veure els audiovisuals de les entitats participants. Una de les novetats va ser el bar que va estar gestionat per l'ONGD Alkaria.

La regidora de Relacions Ciutadanes, Sandra Gómez, estava satisfeta amb l'afluència de ciutadania a la Mostra d'Entitats i amb aquest nou disseny "amb els estands més oberts que en les carpes individuals ja que convida a apropar-s'hi".

L'alcaldessa, Isabel Garcia, va destacar la participació d'entitats de nova creació, fet que valora perquè significa que "el teixit associatiu creix i es reforça". Va recordar que organitzen multitud d'activitats per a tothom. L'alcaldessa va dir que "les associacions són una de les peces clau que fan ciutat en el sentit més humà de la paraula i que contribueixen a la cohesió social". Com a cloenda de l'activitat el grup perpetuenc JBoys va oferir un concert.


Foto: La Carpa va acollir una nova edició de la Mostra d'Entitats / Txema Gerardo

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]