hola

Una quinzena de comerços de Santa Perpètua endeguen de l’1 al 31 d’octubre la campanya Ens volem casar amb tu amb l’objectiu d’aconseguir crear una xarxa local comercial i fidelitzar la clientela que es planteja casar-se o que sap que estarà convidada a un casament.

La tipologia dels comer­ços participants és diversa ja que formen part de la campanya 08130 Estudi de disseny, Atrihost, Beauty Neus Salon, Cal Rellotger, Calitas, Dhivers art floral, Fotoprix, Griñán Sabaters, Lulú Boutique, Milar Sabaté, Solvision, Vanarasi Viatges i Yolanda Bartrina Estilistes.

Durant tot el mes d’octubre tots aquests establiments, que ja han començat a fer campanya a través de comptes propis de Facebook i Instagram i de les seves xarxes socials pròpies, oferiran informació i descomptes pels productes o serveis que es contractin per al casament. Els paquets ofertats no són només per la parella sinó també per als familiars. Entre les persones que s’interessin per la campanya els comerços adherits faran sortejos setmanals de regals i un premi especial d’una estada al Hotel Colón de Caldes d’Estrac per a dues persones i per a dues nits amb mitja pensió, spa i massatge. Per participar només cal omplir amb tres segells de comerços diferents una butlleta. “Els productes amb grans descomptes que contractin ara els poden fer servir quan arribi el dia de la celebració”, segons explica l’organització. La campanya Ens volem casar amb tu neix amb la voluntat de tenir continuïtat i “de demostrar que a Santa Perpètua es pot trobar tot el necessari per organitzar un casament”. Durant la Fira del Comerç el 7 d’octubre ha preparat desfilades de vestits de nuvis i roba íntima, entre d’altres. 

 

Foto: Comerciants participants a la campanya / Fotoprix Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]