hola

Avui comença la Setmana de la Gent Gran coincidint amb el Dia Internacional de la Gent Gran que es commemora avui 1 d'octubre. La gran novetat d'aquesta setena edició és que clourà amb la 79a edició de l'Homenatge a la Gent Gran aquest divendres en una gran carpa que s'instal·larà a l’aparcament de Garcia Nieto.

Els actes commemoratius de la Setmana de la Gent Gran començaran aquesta tarda a les sis al Casal Cívic amb la lectura del manifest i parlaments institucionals. Posteriorment hi haurà actuació d’havaneres amb el grup Ultramar i rom cremat, com recorda la regidora de Gent Gran, Neus Garcia.

La Setmana de la gent gran també inclou demà dimarts la inauguració de l’exposició de Manualitats realitzades pels diferents grups de Gent Gran del municipi i romandrà oberta tota la setmana al Casal d’Avis de la Rambla. El mateix dia, entre les 17.15 i les 19 hores se celebraran tallers simultanis de manualitats.

Dimecres serà el moment de l'excursió de germanor. Aquest cop han estat unes 170 persones les que s'han inscrit per veure la casa Museu de Pau Casals a El Vendrell. Els assistents també dinaran plegats. Garcia afirma que és una sortida amb molta història i sempre interessa a moltes persones.

Dijous 4 d’octubre les activitats de celebració de la Setmana de la Gent Gran es traslladaran al Centre Cívic la Florida on el Club Edad de Oro organitzarà una exhibició de ball de 17 a 19 hores. Les persones que vulguin podran fer tastets dels diversos balls als quals es pot apuntar la Gent Gran.

La cloenda de la Setmana de la Gent Gran serà l'Homenatge a la Gent Gran. Unes 900 persones majors de 65 anys han recollit ja la seva invitació per a l’activitat, que retrà homenatge a la persona més gran del municipi que encara no ha rebut la menció.

La regidora de Gent Gran està convençuda que el nou emplaçament serà millor per al desenvolupament de l'activitat.

Els assistents a l'Homenatge de la Gent Gran podran gaudir d’un servei de transport fins a l’esdeveniment des de les 16.30 hores a les parades avinguda 15, plaça central, recinte de Mogoda, Rambla, avinguda Bus Stop i supermercat Supeco. Les tornades del Bus estan previstes per a les 19.15, 20 i 21 hores.

Avui, a les 18h a la plaça de Miquel Martí i Pol, tindrà lloc l'acte del Dia Internacional de la Gent Gran com a inici de la setena Setmana de la Gent Gran.


Foto: Durant aquesta setmana s'han programat diverses activitats / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]