hola

El Taller de l’Electrocat: Construïm un vehicle elèctric! és una de les novetats de la Programació Estable a les Escoles d’aquest nou curs 2018-2019.

L’activitat s’adreça a l’alumnat de tercer i quart d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) del municipi. Les sessions tindran lloc els divendres al matí entre els mesos de febrer i maig de l’any vinent al Centre de Recursos del Vehicle Elèctric (CREVE) de Santa Perpètua.

L’activitat aportarà continguts formatius bàsics i una experiència pràctica sobre el funcionament del vehicle elèctric com a element del nou sistema de mobilitat sostenible, segons indica la Regidoria de Desenvolupament Local en la descripció de l’activitat.

A partir d’unes reflexions sobre la necessitat de cercar una mobilitat més sostenible, es convidarà a l’alumnat a conèixer l’ElectroCat, a través de la construcció d’un prototip elèctric a petita escala, amb el qual es farà unes proves de funcionament, informa Desenvolupament Local. Després, es donaran explicacions bàsiques sobre el funcionament d’un patinet o bicicleta elèctrica i l’alumnat podrà fer una experiència de circulació de vehicle elèctric lleuger en un circuit protegit. L’activitat es tancarà amb un petit debat i una foto de família.

L’ElectroCat és un certamen en el qual participen centres de Formació Professional del Grau Superior d’Automoció de tota Catalunya, per dissenyar i construir un prototip de vehicle elèctric, que posen a prova a final de curs a un circuit urbà. L’ElectroCat va arribar al mes de juny a la seva cinquena edició.


Foto: 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]