hola

El segon Ral·li d’eficiència energètica va passar dissabte per Santa Perpètua. Finalment van ser setze els vehicles participants que van realitzar el recorregut Rubí-Mataró fent controls a Castellbisbal i Santa Perpètua de Mogoda.

En cap moment, van poder recarregar les bateries ja que aquesta prova consistia a veure qui feia aquest recorregut amb el menor consum d'energia amb un màxim de 100 minuts.

La majoria de vehicles participants van ser de diverses delegacions de la cooperativa Som Mobilitat, però també hi havia cotxes i una moto particular. El coordinador del segon ral·li d'eficiència energètica de Som Mobilitat, Arnau Vilardell, es va mostrar molt satisfet amb l'activitat i va detallar que espera que el missatge de reflexió sobre la mobilitat elèctrica i compartida arribi a bona part de la ciutadania.

L'Ajuntament de Santa Perpètua durà a terme un nou projecte municipal de promoció de l'experiència de mobilitat elèctrica en vehicle compartit amb la col·laboració de Som Mobilitat que consistirà a contractar un total de 1.715 hores durant tot un any d'un vehicle elèctric, que estarà situat als nous punts de recàrrega de la Granja Soldevila i a disposició de la ciutadania que el pugui utilitzar.

El tècnic de vehicle elèctric de la Regidoria de Desenvolupament Local, Patrick Renau, ha manifesta que espera que aquest projecte es posi en marxa abans de final d'any i que possibilitarà al veïnat i treballadors del municipi poder fer servir un vehicle elèctric de Som Mobilitat, que estarà estacionat a l'estació de recàrrega i l'usuari amb una aplicació mòbil podrà fer-lo servir.

Som Mobilitat duu a terme aquest projecte en altres localitats on la cooperativa fa la gestió i la ciutadania paga per al servei. En el cas perpetuenc, l'Ajuntament ha apostat per oferir aquest programa de manera gratuïta a la ciutadania interessada.


Foto: Alguns dels cotxes participants al ral·li / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]