hola

La Regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament de Santa Perpètua i l’Associació Familiars de malalts d’Alzheimer del Vallès Occidental (AFA-VO) han preparat tres activitats per commemorar el Dia Mundial de l'Alzheimer el 21 de setembre.

Ahir van instal·lar un estand informatiu al passeig de la Florida aprofitant el moviment de persones que genera el mercat setmanal ambulant dels dijous.

Les altres activitats són una xerrada i la participació a la Mostra d'Entitats. La xerrada sota el títol Parlem de l'Alzheimer està programada per al dia 2 d'octubre a les sis de la tarda al Centre Cívic El Vapor. L'objectiu és oferir la ciutadania unes pautes per saber com treballar l'autonomia i la seguretat i com combinar una bona cura i els desitjos de la persona que pateix la malaltia. La conferència anirà a càrrec de Joan Solà, metge geriatre i director de l'àrea socio-sanitària de la Fundació Sanitària de Mollet i Manel Ortiz, responsable de l'Oficina de Relacions amb la Comunictat de la comissària dels Mossos d'Esquadra a Santa Perpètua.

L'altra activitat és la presència amb un estand més a la Mostra d'Entitats que se celebrarà el 6 d'octubre i per la qual AFA-VO ha dissenyat una de les proves de la gimcana que es durà a terme.
Cada dilluns de 12.30 a 13.30 hores al Centre Cívic de Can Folguera la psicòloga d'AFA-VO atén els perpetuencs que es trobin en la situació de cuidar una persona diagnosticada d'Alzheimer. L'assessorament pot ser de suport psicològic o d'altres matèries. La psicòloga Vera Noguera recorda que fa un any i mig que AFA-VO va començar a treballar a Santa Perpètua.

AFA-VO intenta que a Santa Perpètua es constitueixi una delegació de l’associació. Avui ha estat present amb un estand al mercat ambulant i ha programat una xerrada per al dia 2 d'octubre i també serà present a la Mostra d'Entitats.


Foto: Estand informatiu aquest dijous al passeig de la Florida / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

S’instal·len cinc nous passos de vianants intel·ligents
17 Abr 2024 13:02 - RedaccióS’instal·len cinc nous passos de vianants intel·ligents

La Regidoria de Canvi Climàtic i Transició Energètica ha finalitzat les obres d’instal·lació [ ... ]

Nou grup de trobades de mares i pares d'adolescents
17 Abr 2024 10:50 - RedaccióNou grup de trobades de mares i pares d'adolescents

Aquesta primavera el programa SPM en família que organitza el Servei d'Orientació i Acompanyament [ ... ]

L'INS Estela Ibèrica celebra dimecres i dijous jornades de portes obertes dels Cicles Formatius i Batxillerat
15 Abr 2024 17:36 - RedaccióL'INS Estela Ibèrica celebra dimecres i dijous jornades de portes obertes dels Cicles Formatius i Batxillerat

L’Institut Estela Ibèrica organitza jornada de portes obertes per a Batxillerat i cicles formatius [ ... ]