hola

Un total de 2.748 alumnes d'Educació Infantil i Primària han iniciat avui les classes. Aquest curs escolar 2018-2019 ha començat a Santa Perpètua amb normalitat i amb un augment d'alumnat sobre les dades del període oficial de matriculacions ja que s'han atès 50 demandes fora de termini.

El regidor d'Educació, Antonio Egea, ha destacat que és "una xifra molt elevada que ha provocat que alguns grups hagin quedat tancats sense cap plaça per a matrícula viva el primer dia del curs". En total han estat 35 peticions a Infantil i Primària, i una quinzena a ESO.

Així les xifres globals del curs 2018-2019 a Santa Perpètua es fixen en 2.748 alumnes d'Infantil i Primària, 1.485 a la Secundària Obligatòria, 209 dels Batxillerats i 237 nens i nenes a les escoles bressol municipals, segons dades facilitades per la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Santa Perpètua. Els primers a entrar a les aules, com sempre, ha estat l'alumnat de 0 a 3 anys que han fet l'adaptació a primers de mes, mentre que avui han estat el torn d'Infantil i Primària i demà començaran els instituts.

Aquest curs 2018/2019 serà especial per a l’Escola Els Aigüerols que farà deu anys. El centre espera des de la seva creació l’edifici definitiu que està projectat a l’antic camp de futbol de l’avinguda de Santiga. El regidor d'Educació, Antonio Egea, ha volgut subratllar que "des de l'Ajuntament es continuarà sol·licitant a la Generalitat la construcció de l'edifici d'Els Aigüerols i que esdevingui escola institut". Així mateix també ha remarcat que "es demanarà que s'atengui com correspon als alumnes amb especials necessitats".

La Regidoria d'Educació ha informat que les obres previstes durant l'estiu als centres educatius s'han dut a terme. Es tractava de la pintura de l'interior de l'Escola Santiga i del pati interior de l'Escola Santa Perpètua, la construcció d'un sorral a l'Escola La Florida i les escales d'accés al parc de Tesanj. Respecte als instituts, s'han instal·lat mòduls que donen resposta a la necessitat d'espai per encabir l'alumnat i les assignatures.

L'Ajuntament de Santa Perpètua continua amb l'aposta del Programa d'Acompanyament Escolar (PAE) que aquest curs també es durà a terme per a aquell alumnat de 1r a 6è de Primària que necessitin un reforç. La previsió és que es posi en marxa el 8 d'octubre, segons informa la Regidoria d'Educació. També aquest curs hi haurà l'opció de jugar els caps de setmana als patis de tres centres educatius, les escoles Bernat de Mogoda, la Florida i Santa Perpètua dins del programa Patis Oberts.


Foto: Entrada a l'Escola Bernat de Mogoda avui 12 de setembre / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]