hola

Més de 200 persones van prendre part al tercer sopar a la fresca que va organitzar Centre Vila Associació Veïnal divendres passat 13 de juliol. L'activitat es va desenvolupar al parc Municipal i acompanyada del sisè ball a la fresca que celebra l'entitat veïnal.

L'objectiu de l'acte era reunir als socis i al veïnat a compartir música, ballaruca i petar la xerrada. Es tracta d'una trobada anual que ja està consolidada i que esperen els veïns i veïnes de la zona. La dinamització del ball va anar a càrrec del trio Parfills.

La meteorologia va fer patir l'organització ja que cap a les vuit del vespre van caure algunes gotes, però finalment es va poder fer a l'aire lliure tal i com estava previst, tot i que amb unes temperatures força elevades.

La presidenta de Centre Vila Associació Veïnal, Maria Dolors Balaguer, es mostrava divendres molt contenta amb el desenvolupament de la festa i amb l'assistència de 215 persones al sopar, tot i que va afirmar que algunes persones que no són sòcies però que acostumen a assistir no s'havien assabentat de l'esdeveniment.

Balaguer explica que al segle XX el parc Municipal acollia balls els diumenges i que el veïnat va voler recordar i recuperar aquesta activitat encara que sigui només per un dia. La presidenta de Centre Vila recorda que el primer sopar va ser a base d'entrepans però que han anat canviant el menú i aquest any ha agradat als comensals.

La mitjana d'edat de les persones assistents era gran i tot i que hi hagi molta gent gran al barri, l'entitat mira de trobar activitats que atreguin un públic més joves, segons apunta Maria Dolors Balaguer.


Foto: Més de 200 persones van participar al sopar / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]