hola

Aquest dilluns 2 de juliol comença la campanya de micro mecenatge del projecte musical i audiovisual de temàtica LGTBI+ de la perpetuenca Carla Molina i Alex Barat i Anabel Romero.

Dissabte va tenir lloc la presentació oficial del projecte a CAM Bernades amb l'assistència de l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, el regidor de Joventut, Marçal Solà i la regidora d'Igualtat, Sandra Gómez.

El projecte Scars té tres parts i cadascuna d'elles està formada per una cançó i un videoclip, ambdues de producció pròpia. Dissabte es va presentar la primera part, el videoclip Escape, protagonitzat per l’actriu Neus Gispert, membre de la companyia de teatre feminista Las Fritas. Per la seva part, la cançó és interpretada per l’artista Sílvia Farrés, membre del grup d’Igualada JOKB. En la cançó i en el videoclip han participat molts joves del municipi.

Escape presenta l’Ivy, una noia qualsevol que està vivint una vida en la qual no se sent còmoda i davant de tota aquesta situació de frustració i cansament, prendrà una decisió que l’ajudarà trobar-se de nou amb ella mateixa.

En el dia d'avui està previst que s'endegui la campanya de micro mecenatge a la plataforma Verkami per poder dur a terme els dos videoclips que resten per a completar el projecte. Aquests joves, graduats de la Facultat de Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), necessiten 4000 euros.

La perpetuenca Carla Molina garanteix que l'equip té molta il·lusió i passió per fer-ho i anima a les persones a col·laborar amb el projecte, que tracta l'auto-acceptació de qualsevol persona del col·lectiu LGTBI+

Per al mes de febrer esperen poder presentar la resta del projecte, les parts dos i tres de la història Scars the project. Així ho ha explicat Carla Molina.

Aquests joves han presentant el projecte a festivals europeus amb perspectiva de gènere i també es mourà, segons explica Molina, a iniciatives pròpies del món universitari.


Scars the project es podrà veure el 20 de juliol abans de la projecció del Cinema a la fresca, al parc Central.


Foto: Un moment de la presentació del projecte / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]