hola

La Conselleria d'Ensenyament ha aprovat el projecte d’ampliació de l’INS Rovira-Forns amb un pressupost de 845.056 euros. El conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, ha signat l’autorització que permet desencallar un seguit d’actuacions que estaven pendents a diferents territoris, entre elles, l’institut de Santa Perpètua.

El propi departament ha explicat que amb aquesta signatura es podran licitar i adjudicar les obres d’ampliació previstes. Per la seva part, la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Santa Perpètua ha informat que, en la darrera reunió mantinguda entre l’Ajuntament i els Serveis Territorials al mes de març, el departament ja va informar que estava en procés de licitació pública el projecte d’ampliació de l’Institut Rovira-Forns. L’actuació consistirà en l’ampliació de quatre aules que donaran resposta a les necessitats d’escolarització. Aquesta adjudicació es fa amb més d’un any de retard, degut, segons expliquen des de la Regidoria “a les dificultats de la Generalitat en els darrers mesos que han obligat a prorrogar el pressupost”. Els Serveis Territorials van informar també que, durant l’estiu de 2018 es faria la instal·lació de mòduls per tal que el curs 2018-2019 comenci amb normalitat. També està inclosa la rehabilitació dels vestidors del pati.

D’altra banda, a l’Institut Estela Ibèrica també s’instal·larà un mòdul “força ampli i espaiós, durant l’estiu, destinat a esponjar el centre, i donar espai als Cicles Formatius”, segons expliquen des d’Educació.


Foto: Institut Rovira-Forns / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest dissabte se celebren jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals
26 Abr 2024 09:50 - RedaccióAquest dissabte se celebren jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals

La jornada de portes obertes a les escoles bressol municipals s’ha programat per al dissabte 27 d’abril [ ... ]

Salut convida a realitzar una enquesta sobre tabaquisme
26 Abr 2024 09:25 - RedaccióSalut convida a realitzar una enquesta sobre tabaquisme

La Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Santa Perpètua anima a la població local a realitzar una [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics ofereix suport amb l’APP de la zona vermella
26 Abr 2024 09:16 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics ofereix suport amb l’APP de la zona vermella

Les persones que es trobin amb dificultats per descarregar o fer servir el nou aplicatiu mòbil de la [ ... ]