hola

Mara Delgado Jiménez i Clàudia Fernández Núñez, alumnes de segon d’ESO de l’Institut Rovira-Forns, han estat premiades en la 58 edició del Concurso Coca-Cola de Jóvenes Talentos de Relato Corto que convoca a nivell estatal la Fundació Coca-Cola.

Es tracta del certamen de literatura juvenil més longeu que es realitza a Espanya. D’altra banda, Claudia Fernández també ha rebut un altre premi de la Fundació Coca-Cola i ha estat guardonada en el 41è Premi Coca-Cola de relat breu en llengua catalana.

L'Institut Rovira-Forns, en un comunicat, afirma que el centre ha estat el guanyador absolut de l’edició dels Premis Coca-Cola 2018. En la classificació dels centres educatius ocupa el 1r lloc entre els 375 de tot Catalunya que han participat, en ser l’únic que ha aconseguit tres guardons. El lliurament de premis es va realitzar a Port Aventura aquest mes de juny.

Tant la Mara com la Claudia, segons informa el centre,"es van mostrar molt orgulloses d’haver representat tant bé el nostre institut i haver aconseguit que fos el guanyador absolut gràcies a les seves meravelloses històries". El centre ha felicitat a les dues alumnes i ha agraït "la magnífica representació que han fet del nostre centre".

Claudia Fernández va guanyar un 1r premi del concursoen llengua castellana i un 3r premi del premi Coca-Cola de relat breu en llengua catalana; mentre que Mara Delgado va obtenir un tercer premi, en el certamen en llengua castellana.

 

Foto: Les dues alumnes amb els diplomes acreditatius / INS Rovira-Fonrs

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]