hola

La Regidoria de Relacions Ciutadanes ha recollit un total de 785 propostes per a l’elaboració de la programació 2018-2019 de la Xarxa Municipal de Centres Cívics.

Les propostes s’han recollit de diverses maneres. En butlletes de paper lliurades als centres cívics han estat 256; per internet mitjançant un formulari s’han comptabilitzat 48; a les preinscripcions digitals, 17 més i la majoria s’han recollit a través de les enquestes de valoració de les activitats, 464 propostes.

La Xarxa de Centres Cívics informa que s’han fet 169 propostes d’activitats diferents, de les quals 67 no s’estan fent actualment a la Xarxa i la Regidoria de Relacions Ciutadanes les tindrà en compte a l’hora d’elaborar la nova programació 2018-2019.

Les quinze activitats que més demanda ha recollit són Zunva, sevillanes, taller de memòria, Hatha Ioga, Mamifit, Ioga amb nadons, estiraments, pilates, Ioguilates, còmic, anglès, dibuix i pintura, microgimnàstica, manualitats i guitarra. D’aquestes l’única que no s’està fent és Ioga amb nadons. Altres novetats són jocs en família, acrobàcies, slime, jocs de cartes, guitarra infantil o sals de Shürler, entre d’altres.

D’altra banda, la Xarxa de Centres Cívics Municipals recorda que aquest mes de juliol s’ofereix programació especial. Al Centre Cívic El Vapor hi ha l’opció de fer màgia infantil, màgia per a adults i Ioguilates. Al Centre Cívic Can Taió, Ioga i a La Creueta, pilates. Les inscripcions es poden fer a qualsevol dels centres cívics de la Xarxa Municipal.


Foto: Paradeta a la cloenda de la jornada de portes obertes dels centres cívics / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]