hola

Una quarantena de persones va participar al concurs de menjar flams sense mans que es va desenvolupar durant la fira Electroparty que va organitzar el 17 de juny al parc d'Europa l' associació de Comerciants de Santa Perpètua Els Comerciants.

El president de l'entitat, Manel Alcaraz ha explicat que el concurs i el taller de bombolles de sabó van ser les activitats més destacades de la fira. En relació al concurs de flams, va destacar que va ser "molt divertida". Onze establiments comercials van participar finalment en aquesta edició de l'Electroparty.

Alcaraz s'ha mostrat content pel desenvolupament de l'Electroparty i per la bona acollida a aquestes activitats. El president de l'entitat ha explicat que l'Electroparty quan s'ha fet a l'abril ha registrat més assistència que l'organitzada aquest mes de juny i ha avançat que des d'Els comerciants s' estudiarà quina és la data més adient per programar aquesta fira.

Alcaraz també ha informat que l'entitat es replantejarà les diferents fires que organitzen durant l'any i que es probable que redueixin el número. L'aposta serà fer altres activitats de promoció del comerç local L’associació Motor Clàssic Santa Perpètua també va exhibir alguns vehicles durant l'Electroparty que va comptar amb tallers i tres inflables d’aigua per a diferents franges d'edat, entre d'altres activitats.


Foto: 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El MTIV rep l'acreditació de Punt d'Informació Turística del Vallès Occidental
18 Mar 2024 13:52 - RedaccióEl MTIV rep l'acreditació de Punt d'Informació Turística del Vallès Occidental

El Museu del Treball i la Industria Viva (MTIV) de Santa Perpètua ha rebut el certificat acreditatiu [ ... ]

Més de 300 automòbils i 75 expositors participen a la XX Llotja de Vehicles Antics i Clàssics
18 Mar 2024 12:45 - RedaccióMés de 300 automòbils i 75 expositors participen a la XX Llotja de Vehicles Antics i Clàssics

Més de 300 vehicles i 75 expositors van participar aquest dissabte 16 de març en la vintena edició [ ... ]

L'aparcament de la Porxada dels Drets Humans disposarà d'un accés des del carrer de Puig i Cadafalch
15 Mar 2024 12:00 - RedaccióL'aparcament de la Porxada dels Drets Humans disposarà d'un accés des del carrer de Puig i Cadafalch

L'aparcament de la Porxada dels Drets Humans tindrà accés d'entrada i sortida de vehicles pel carrer [ ... ]