hola

Mas Costa ha estrenat les festes de barri de Santa Perpètua d'aquest any 2018. La quarta edició de la Festa Holi i una botifarrada han estat les principals activitats de la programació de la festa de barri de Mas Costa que ha organitzat l’AV Gaudeix Mas Costa amb la col·laboració de la Regidoria de Relacions Ciutadanes.

L’associació ha explicat que l’objectiu és gaudir d’un dia festiu amb la companyia de familiars i amics i apropar la ciutadania de diferents barris de Santa Perpètua fins a Mas Costa. En aquesta edició s'ha donat la circumstància, segons apunten des de l'entitat, que el públic de la Festa Holy ha canviat.

El coordinador de l'AV Gaudeix mas Costa, Javier Pérez, recorda que en els inicis la festa Holy es va fer per als adolescents de 12 a 15 anys, però que ara el públic són famílies amb infants més petits. Pérez subratlla que es va voler canviar la data de la festa de barri per evitar la calor que van patir l'estiu passat.

La botifarrada de dissabte a la tarda nit va tenir força èxit ja que l'AV Gaudeix Mas Costa va vendre totes les existències. Javier Pérez assegura que van ser més de 500 les persones que van prendre part a la botifarrada.

Les activitats de Gaudeix mas Costa continuen aquest mes de juny amb dos tallers infantils i familiars oberts a la ciutadania. Aquest divendres ha programat un per construir avions de cartró. Les persones interessades s'han d'inscriure prèviament al Centre Cívic Mas Costa. Les places són gratuïtes i limitades a 50 persones. Javier Pérez diu que està adreçat de 4 a 10 anys.

El divendres 22, el taller, també a les 17.30h serà per tenyir samarretes. En aquest cas, cal que portin la samarreta blanca de casa, segons apunta Pérez.

Foto: Es va celebrar la quarta edició de la Festa Holi / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]