hola

Gairebé un centenar de vehicles, 80 ctxes i una quinzena de motocicletes, van prendre part ahir diumenge a la Segona Trobada Motor Clàssic Santa Perpètua de Mogoda que es va desenvolupar entre la Rambla i al parc Municipal durant el matí. A l'exposició, es van poder veure cotxes i motocicletes clàssiques i antigues, alguns d'ells disposats a ser venuts. Un miler de persones, segons l'organització, van visitar la Trobada.

L'entitat organitzadora, Club Motor Clàssic Santa Perpètua de Mogoda, va atorgar tres premis. El del vehicle més antic va ser per un Seat 600 de 1959; el premi a la restauració més fidel va ser per a un Wolkswagen Escarbat de 1969; i el vehicle que va rebre més vots i es va emportar el premi popular va ser un Biscúter de 1960.

El 13 de maig de 2017, es va celebrar la primera Trobada Motor Clàssic amb l'objectiu de donar a conèixer l'entitat. Aquell dia van ser més d'una quarantena de vehicles i aquest 10 de juny han estat una setantena els cotxes i motos participants. 

El president del Club Motor Clàssic Santa Perpètua de Mogoda, Javier Barjola, es mostrava molt satisfet amb el desenvolupament de l'activitat que va haver d'ocupar part de la plaça de la Vila. 

Barjola comenta que en un any la Trobada ha crescut molt i més tenint en compte que hi havia altres concentracions a d'altres localitats de la província de Barcelona.

El president del Club Motor Clàssic destacava un camió militar, molts Seat 600, algun MG entre els vehicles exposats ahir a la Segona Trobada.

9è Ral·li d'Autobusos Clàssics

Els participants a la Segona Trobada Motor Clàssic van anar al passeig de la Florida a rebre i veure el 9è Ral·li Internacional d’Autobusos Clàssics Barcelona-Caldes de Montbui que va circular per Santa Perpètua. Els vehicles van passar per les avingudes Tres i de l’Estela Ibèrica, el passeig de la Florida, el carrer de Pablo Picasso, l’avinguda de Jacint Verdaguer i el pont de l’avinguda de l’Onze de Setembre. L’activitat està organitzada per l’empresa Sagalés, la Fundació TMB, Transports de Barcelona i l’Associació per a la Recuperació i Conservació d’Autobusos (ARCA). L’activitat pretén revalorar el patrimoni i la història del transport col·lectiu.


Foto: La II Trobada Motor Classic es va celebrar a la Rambla i al parc Municipal / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]