hola

La 3a Nit de tapes del Mercat Municipal de Santa Perpètua ha estat la més multitudinària i la que més ha agradat a l'organització. Dissabte passat 2 de juny les portes del Mercat Municipal es van obrir a les vuit del vespre per celebrar una festa amb la clientela i ciutadania de Santa Perpètua.

Els dotze concessionaris actuals de l'equipament, més la Bodega Folguera, que està a tocar del Mercat, van oferir els productes que habitualment tenen a la venda però a base de tapes elaborades fredes i calentes. Pernils, formatges de tota mena, aletes de pollastre, croquetes, secret ibèric, frankfurts, fideuà de peix i batuts de fruita van ser algunes de les 15.000 tapes que es van poder tastar.

L'Associació de Concessionaris del Mercat Municipal i la Regidoria de Comerç van acordar tancar al trànsit al passatge de Ramon Piró per deixar totalment lliure tota la zona d'aparcament del darrere de l'equipament i s'hi van col·locar una vintena de taules perquè els assistents poguessin degustar les tapes tranquil·lament. Aquest fet i el canvi de data al mes de juny que convidava a estar al carrer va permetre que tothom pogués accedir a totes les parades per veure què volia provar.

El president de l'Associació de Concessionaris del Mercat, Octavi Quero, afirma que aquesta tercera edició ha estat la millor de les celebrades fins ara i assegura que es van arribar a vendre unes 15.000 tapes.

Quero diu que en el mes de juny les nits són més agradables per estar al carrer i que per properes edicions aquestes dates els sembla més encertades.

Els concessionaris del Mercat Municipal reconeixen que abans de celebrar la 3a Nit de tapes, alguns pensaven que seria la darrera, però ara diuen que després estaven tots esgotats però orgullosos del que havien aconseguit, "més units que mai" i disposats a fer-ne més edicions,

Octavi Quero afirma que "la gent s'alegra que ens vagin bé les coses", recorda que la Nit de tapes es fa també per donar a conèixer tots els productes que es poden comprar al Mercat i subratlla que aquesta setmana alguna clientela ha demanat coses que van tastar a la Nit de tapes.

Unes 15.000 tapes es van degustar dissabte a la 3a Nit de tapes organitzada per l'Associació de Concessionaris del Mercat Municipal amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç.


Foto: Imatge del interior del Mercat Municipal durant la Nit de tapes / Manel Cuesta

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]