hola

La Policia Local de Santa Perpètua ha celebrat avui la XI Festa de Cloenda d’Educació Viària al Pavelló d'Esports amb la participació d'uns 270 alumnes de Primària. Aquest curs escolar un total de 1.894 alumnes des de primer de Primària fins a Secundària han rebut formació d’educació viària per part de la Policia Local en el marc de la Programació Estable a les escoles.

L’activitat que ha comptat amb un esmorzar, l’espectacle Passem-ho bé amb l’educació viària i diversos tallers i activitats ha servit també per fer el lliurament del carnet ciclista. La regidora de Seguretat Ciutadana, Olga Valenzuela, ha agraït la col·laboració de Mossos d’Esquadra, Ambulàncies Grup La Pau, Bombers de la Generalitat, l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil, Policia Local i Ràdio Santa Perpètua. Valenzuela ha volgut reconèixer especialment la caporal Fina Rentero, responsable del programa d'educació viària de la Policia Local.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha recordat als participants a la festa de cloenda que l'educació viària és molt important tant per a vianants com per a conductors de diferents vehicles. Garcia ha puntualitzat que han estat gairebé 1.900 els infants i joves participants en les activitats d'educació viària aquest curs.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Olga Valenzuela, va animar als infants a posar a la pràctica tot el que han après en aquestes classes.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]