hola

L’Associació d’Amics de Santiga, el Cercle de Recerques i Estudis Mogoda (CREM) i el Cineclub Cisco de Can Mosenya organitzen per quart any consecutiu una programació commemorativa del Dia Mundial del Medi Ambient. Les entitats locals han dissenyat diversos actes avui divendres 1 de juny al paratge natural de Santiga.

El programa s’inicia a les 17.30 hores amb una sortida naturalista per la riera de Santiga que dirigiran Xesco Macià i Eric Corella. Les entitats anuncien que fins les 20 hores es realitzarà una passejada de descoberta de les plantes, els arbusts, els arbres, les papallones i els ocells del paratge. El punt de trobada s'ha establert en el Safareig de Santiga.

A les 19 hores, es podrà visitar a l'Hort del Rector l'exposició fotogràfica Instants de Gallecs amb imatges de Sergi Canet i textos de Xesco Macià. Una hora més tard, revisió de les caixes niu que es van penjar l'any passat a l'Hort del Rector. A l'edició de 2017, els infants van construir aquestes caixes niu. A les 21 hores començarà el sopar de carmanyola. L'organització informa que cal portar-se el sopar i la beguda ja que només hi haurà servei d'aigua i cafès. Per últim, a les 22 hores, tindrà lloc l'activitat Cinema a la fresca on es projectarà la pel·lícula Un personatge genial (1983), de Bill Forsyth.

Durant l'activitat qui ho desitgi podrà visitar l'església de Santiga, en horari de 19 a 21 hores. Les entitats informen que cal demanar-ho als representants del CREM.


Foto: Es farà la revisió de les caixes niu que es van constrir l'any passat / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]