hola

L’AMPA de l’Escola Bernat de Mogoda organitza demà dissabte el 40è Cros de l’Escola Bernat de Mogoda. Les proves començaran a partir de les 10 hores.

Tots els corredors de la franja d’Infantil, P3, P4 i P5 rebran una medalla per la seva participació i tindran trofeu els tres primers classificats de la resta de categories. Una batucada animarà les curses que es disputaran al voltant del centre educatiu.

El cros presenta enguany dues novetats. La primera és que el recorregut de benjamins i alevins serà diferent passant a ser de 625 i 815 metres i, per celebrar el 40è cros, la cursa popular serà de 3.000 metres i una part passarà pel parc Central.

Les portes de l’escola estaran obertes des de les 9 del matí i fins a les 14 hores. Les inscripcions es poden formalitzar fins a quinze minuts abans de cada cursa.

Al pati de l'escola Bernat de Mogoda s’instal·laran inflables, un d’ells un futbolí, dels quals podran gaudir gratuïtament els socis de l’AMPA i la resta a un preu popular. L’AMPA informa que si no es dona cap situació que reclami el seu servei, els Mossos d’Esquadra visitaran la festa. També seran present el Grup de Gegants de Santa Perpètua i l'entitat disposarà de servei de bar i sortejarà una bicicleta per al viatge de fi de curs de l'alumnat de sisè.

El president de l'AMPA de l'Escola Bernat de Mogoda, Pedro Téllez, ha anunciat la visita dels Mossos d'esquadra i ha agraït la proposta dels Gegants que també prendran part a la festa.Téllez ha explicat que per celebrar el 40è aniversari del cros, els corredors de la cursa popular donaran una volta al llac del parc Central i recorreran 3.000 metres. També ha agraït la col·laboració dels establiments que han fet aportacions a la festa.

L'entitat fa una crida a les famílies del centre educatiu per tal de donar un cop de mà en l'organització.


Foto: L'AMPA del centre educatiu organitza el cros / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]