hola

L'Associació d’Afectats/ades de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica (AFIFAC) de Santa Perpètua commemora amb diversos actes el Dia Internacional de la Fibromiàlgia que és el dia 12 de maig. Ahir va iniciar el programa amb una parada informativa al passeig de la Florida, aprofitant el mercat setmanal ambulant.

Aquest dissabte 12 de maig amb motiu de la commemoració del Dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica així com d’altres Síndromes de Sensibilitat Central (SSC) com la Síndrome Química Múltiple (SQM), AFIFAC Santa Perpètua tornarà a instal·lar una taula informativa en la Rambla, cantonada amb el carrer del pare Rodés. També l'Ajuntament de Santa Perpètua farà il·luminar del blau que identifica el llaç solidari amb les persones afectades amb fibromiàlgia la font de la rotonda de la font.

L’entitat també organitza el dijous 17 de maig, a les 18 hores, un acte al Centre Cívic El Vapor. El programa s’obrirà amb l’actuació Impro Acatumba que presentarà Impropon. Posteriorment, s’oferirà un espai informatiu on intervindran Marta Pelegrín, infermera UHE de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica de la Fundació Sanitària Mollet i Yolanda López, psicòloga d’AFIFAC. Finalitzarà l’acte, el monologuista Joan Natzari. L’entitat oferirà un pica pica i realitzarà un sorteig. També prega als assistents no dur perfum, colònies, cremes a fi de protegir la salut de les persones afectades per sensibilitat química múltiple (SQM), una patologia que les obliga a mantenir-se aïllades dels tòxics.

La presidenta d'AFIFAC, Maria Rosa Soley, ha explicat que les parades informatives responen al fet que encara hi ha moltes persones afectades de Fibromiàlgia que encara desconeixen l'entitat.


Foto: Acte d'AFIFAC al Vapor / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]