hola

L’exposició “Viu la riera!” s'inaugura avui a les set de la tarda al Centre Cívic El Vapor. La mostra, que recull del treball participatiu que s’ha fet durant els darrers mesos entorn a la riera de Caldes, presenta de manera gràfica una síntesi de les fases de treball i principals resultats del procés de participació ciutadana per a la millora de la riera de Caldes que es va iniciar el 2016.

Aquest procés obert ha conduït a la construcció d’una xarxa ciutadana compromesa amb la protecció, valorització i rehabilitació de la riera, que compta amb el suport dels Ajuntaments de Santa Perpètua, la Llagosta, Palau-Solità i Caldes, i també d’entitats supramunicipals (Consorci Besòs-Tordera, Diputació de Barcelona, Agència Catalana de l’Aigua, Associació de Municipis Eix Riera de Caldes).

L'exposició s’articula entorn d’una selecció de fotografies i de peces audiovisuals recopilades al llarg d’aquest procés de participació (entrevistes, tallers, excursions, ponències,) i pretén impulsar un interès creixent dels veïns i de la ciutadania en general per aquest espai fluvial. Aquest projecte ha estat impulsat pel grup de recerca Regeneració de Territoris Intermedis (RIL) de UIC Barcelona School of Architecture, al costat d’investigadors de l’Institut de Medi Ambient (IMA) de la Universitat de Girona.

L’exposició “Viu la riera!” té un caràcter itinerant. S'ha iniciat al municipi de la Llagosta i ara visita Santa Perpètua fins el 7 de juny. Posteriorment, farà parada a Palau-solità i Plegamans i Caldes de Montbui.


Foto: La riera de Caldes protagonitza l'exposició Viu la riera / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]