hola

L'Àrea de Benestar Social i Atenció a les Persones, en el marc d'elaboració de la diagnosi sobre el voluntariat, convoca un Grup de Discussió amb entitats el dijous 26 d’abril a les 18 hores. Les entitats interessades a participar es poden apuntar enviant un correu electrònic a voluntariat@staperpetua.cat fins al 20 d’abril.

Una trentena d'entitats locals han participat en la macro enquesta d'El Panoràmic que pretén fer una fotografia real del que són i què fan les associacions. Des del departament municipal s'ha informat que les primeres dades que han arribat d'El Panoràmic apunten que un 55% de les entitats locals s’han creat en el segle XXI, un 52% estan encapçalades per dones i un 55% compta amb fins a 90 persones associades. La informació facilitada servirà per conèixer una mica millor quina és la realitat de les entitats de Santa Perpètua respecte a l’associacionisme i el voluntariat i "així poder dissenyar accions adients per al municipi".

L’avançament de dades complert així com tota la informació referent a l’estat de la diagnosi del voluntariat i les accions que se’n desprenguin es pot consultar a la web de Benestar Social i Atenció a les Persones.

Des de la regidoría s'anima a les entitats que han participat d’aquesta edició que repeteixin l’experiència l’any vinent i "a les que no ho han fet, que s’animin a fer-ho ja que la informació que poden proporcionar és molt valuosa per treballar i dissenyar actuacions no només a Santa Perpètua sinó també arreu de Catalunya".


Foto: Una trentena d'entitats han participat en la macroenquesta / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]