hola

El nombre d’accidents a les vies urbanes del municipi va baixar un 2% al 2017 respecte les dades registrades l’any anterior, i es va situar en 147. El cap de la Policia Local, Xavier López, ha detallat que aquesta xifra tendeix a la baixa des de l’any 2015.

Per mesos, van ser els de maig i setembre quan es van concentrar el major nombre d’accidents, i per dies de la setmana, són els dijous quan més es produeixen. Xavier López ha detallat que el bon temps, per una banda, fa incrementar l’activitat i per tant la possibilitat d’accident, i per la distribució setmanal és dijous perquè és quan es produeix més activitat amb motiu del mercat ambulant setmanal. Per zones, són els barris de Can Filuà i Centre Vila on es registra una major sinistralitat.

El cap de la Policia Local també ha assenyalat que l’any 2017 es va reduir el nombre de víctimes d’accidents, passant de les 68 de l’any anterior a les 53. En aquest sentit, Xavier López ha assenyalat que totes han estat ferides lleus i que sortosament no es va haver de lamentar cap víctima mortal durant l’any passat a les vies urbanes de Santa Perpètua. També ha recordat les campanyes específiques de trànsit realitzades l’any passat com ara les d’inspecció d’alcoholèmia i drogues, de seguretat passiva, de distraccions i semàfors, de transport escolar i de controls de velocitat. En aquest sentit, la Policia va registrar un total de 3.606 denúncies de trànsit, xifra molt similar a la de l’any passat, quan es van interposar 3.633. El cap del cos municipal ha detallat que és una xifra que suposa unes deu denúncies al dia.


Foto: Imatge d'arxiu de cues de circulació originades per l'accident d'un motorista a l'avinguda de Jacint Verdaguer / Cedida

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]