hola

Unes 2.000 persones, segons l'organització, van visitar la setzena edició de la Llotja de Vehicles Antics i Clàssics que es va celebrar aquest dissabte 17 de març. El recinte firal i el passeig de la Florida, van acollir 62 expositors i uns 180 vehicles clàssics, una xifra similar a la de l'any passat.

La Regidoria de Promoció Local de l’Ajuntament de Santa Perpètua i una comissió ciutadana d’aficionats organitza aquesta fira. Aquest any també ha col·laborat la nova entitat Motor Clàssic Santa Perpètua de Mogoda.

Un dels membres de la comissió ciutadana d'aficionats que organitza aquesta fira Joan Remon ha destacat que finalment van participar una més expositors dels que estaven inscrits i que el bon temps va contribuir a la presència de visitants. Remon ha destacat la col·laboració de Motor Clàssic Santa Perpètua en aquesta setzena edició de la Llotja que té un reconeixement molt important a nivell de Catalunya.

Sobre el volum de vendes d'aquesta fira, Joan Remon explica que els expositors són reticents a donar xifres però que desvetlla que amb els que té mes amistat es mostraven contents. També ha destacat que a Santa Perpètua els expositors no paguen per ocupar l'espai i es fidelitza la seva presència. Remon ha detallat que entre els cotxes clàssics que s'han pogut veure en aquesta edició figuraven Seat 600, Renault, Citroen, Porches o Ferraris.

Per la seva banda, la regidora de Promoció Local de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Olga Valenzuela, ha valorat "molt positivament tant la participació d'expositors com l'afluència de públic" i ha afegit que la Llotja de Vehicles clàssics "està plenament consolidada"


Foto: Uns 180 cotxes es van exposar durant la fira / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]