hola

La quarta festa Holi que organitza l'Associació Arts Humanes a Santa Perpètua de Mogoda se celebrarà el 18 de març al recinte firal de Santa Perpètua. El festival començarà a les 11 hores, amb exhibicions de balls a càrrec d’Arts humanes i els seus grups de Bollywood infantils, juvenils i adults.

El llançament de pols Holi es farà en dos torns. El primer a les 12 del migdia i la segona a les 12.30 hores. Entremig continuaran els balls i Arts Humanes oferirà una masterclass per a tots els assistents que vulguin aprendre una petita coreografia.

Les persones que vulguin participar al llançament de pols hauran d’adquirir les bossetes al mateix recinte firal. La venda començarà a les 10 del matí a un preu de 1,5 euros per bossa de color. L'entitat recomana portar olleres de sol i un mocador per a la boca tot i que els pols no són tòxics.

La festa Holi és una tradició originària de l’Índia que promou la igualtat entre homes i dones i entre classes socials. La tradició diu que les persones participants han de vestir de blanc. La festa Holi cada cop té més seguidors i Arts Humanes ho ha pogut comprovar en l’augment de participació a cada edició.

La tresorera d'Arts Humanes, Laura Rodríguez, ha explicat que a partir de les 10 del matí ja es podran comprar les bosses de pols, a les 11 actuaran tots els grups de ball de l'entitat i a les 12 es farà la primara tirada de colors i després una masterclass.

La tresorera i la presidenta d'Arts Humanes, Laura Rodríguez i Ana Cazorla, respectivament expliquen que la novetat d'aquest any és que es faran dues tirades de pols de color i animen a participar en les dues masterclass que hi haurà, una d'elles feta pels grups infantils de l'entitat.

Les bosses de colors són de 100 gr i s'ofereix un paquet format per bosses de set colors al preu de sis bosses. Aquesta edició Arts Humanes ha previst la venda de 400 quilos de pols de color en la 4a edició de la Festa Holi que tindrà lloc aquest diumenge a partir de les 11 del matí al recinte firal.


Foto: El recinte firal acull la festa Holi / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Millora de la seguretat viària a la carretera B-140
15 Abr 2024 17:26 - RedaccióMillora de la seguretat viària a la carretera B-140

L’Ajuntament de Santa Perpètua està finalitzant els treballs de millora de la seguretat viària [ ... ]

L'Ajuntament renova el Segell Infoparticipa que atorga la UAB
15 Abr 2024 17:16 - RedaccióL'Ajuntament renova el Segell Infoparticipa que atorga la UAB

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha renovat el Segell Infoparticipa com a reconeixement a [ ... ]

Joventut obre inscripcions per participar a un taller per gestionar l'angoixa i l'estrès
15 Abr 2024 10:06 - RedaccióJoventut obre inscripcions per participar a un taller per gestionar l'angoixa i l'estrès

Avui 15 d'abril s'han obert les inscripcions per participar al Taller Em comprenc, eines per a [ ... ]