hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha iniciat les obres d'urbanització de la rotonda de la cruïlla de les avingudes de Canalís i d'Estela Ibèrica amb l'objectiu de millorar la seguretat de trànsit en aquest punt del municipi. El projecte, redactat pels Serveis Tècnics Municipals, té un pressupost de 88.408,30 euros i s'executa a través de treballadors de Plans d'Ocupació.

L'estiu de 2017, l'Ajuntament va habilitar provisionalment una rotonda en aquest punt, una actuació demanada pel veïnatge de Mas Costa. El nou distribuïdor té forma el·líptica per facilitar la maniobra als camions que vagin al polígon industrial de Les Pareres i també per evitar modificar les voreres. El consistori va descartar la instal·lació de semàfors ja que en aquest punt estan permès tots els girs i els vianants i els vehicles haurien d'esperar massa estona per fer la maniobra desitjada.

La regidora de Seguretat Ciutadana i Via Pública, Olga Valenzuela, ha manifestat que "després d'aquests mesos valorem molt positivament el resultat que està donant la instal·lació d'aquesta rotonda provisional, perquè així ens ho han fet saber tant els veïns i veïnes de la zona com els usuaris ja que ha millorat de forma considerable la mobilitat de la zona" i ha afegit que "a la rotonda definitiva estem valorant posar una reproducció de l'Estela Ibèrica, un element que no impedirà la visibilitat dels vehicles i que donarà la benvinguda al barri de Mas Costa".


Foto: Obres a la nova rotonda de Mas Costa / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]