hola

La cursa per la diversitat funcional serà aquest diumenge a les 12.15 hores. Aquesta és una de les novetats de la 5a Milla Santa Perpètua que ha programat per aquest any una cursa específica per a les persones amb diversitat funcional.

En aquest sentit, les entitats Espiral i ADSP Junts per al diversitat han expressat en un comunicat que “aquesta no és una carrera qualsevol, és la reivindicació pels nostres fills, amics, familiars i simpatitzants amb qualsevol diversitat funcional per aconseguir un lloc en qualsevol esdeveniment, sigui esportiu, social, cultura, etc... dins de la nostra societat”. Totes dues entitats coorganitzen la Milla amb la Regidoria d’Esports. “Donarem el nostre suport a tots els participants, correrem tots junts amb l’únic lema de la carrera, La Diversitat ens enriqueix”, continua el comunicat.

La Regidoria d’Esports ha explicat que ja hi ha 640 inscrits a totes les curses programades i que d'aquesta manera es superen els corredors de la passada edició. L’organització també ha avançat que per a la 2a cursa de la diversitat funcional prendran part un centenar de corredors i 300 ho faran a la Milla. 

La recollida de dorsals per part dels participants serà entre les 9.30 i les 11 hores. A les 11.15 hores i les 11.30 hores està previst que comencin les curses de les categories més joves que recorreran 400 metres; a les 11.45 i les 12 hores serà el torn dels corredors de 800 metres i, la Milla, tindrà lloc a les 12.30 hores. El punt de sortida de les curses serà la rotonda de la font. El reglament complet de l’activitat es pot consultar a www.staperpetua.cat.

La secretària de l'ADSP Junts per la Diversitat, Eladia Lázaro, ha avançat que com l'any passat intentaran que els corredors de la cursa per la diversitat funcional "cridin l'atenció" i anuncien la participació d'un grup de batuca i de la Casa de Andalucía. L'eslògan triat per aquesta segona cursa és Sols arribem abans però junts arribarem més lluny.

 

Foto: imatge d'una de les curses infantils de la Milla de l'any passat / L'Informatiu

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]