hola

La Regidoria de Comunicació ha decidit ajornar l'activitat de celebració dels 30 anys de la publicació municipal l'Informatiu. Finalment, l'activitat 'Fes la teva portada de l'Informatiu' es desenvoluparà el diumenge 11 de març, d'11 a 14 hores a l'Aula del parc. En un principi s'havia anunciat per a aquest diumenge 4 de març.

La publicació municipal de Santa Perpètua està d’aniversari. Al març de 1988 naixia la capçalera l’Informatiu i per això aquest any la capçalera celebra 30 anys explicant l'actualitat del municipi. La redacció vol celebrar-ho amb la ciutadania de forma directa i per això ha programat l’activitat 'Fes la teva portada de l’Informatiu que tindrà lloc el diumenge 11 de març a l’Aula del parc com a part dels actes de la Festa Major d’Hivern.

Els periodistes de l’Informatiu traslladaran la redacció a l’Aula del parc i faran portades personalitzades de la publicació a aquelles persones que ho desitgin. Els ciutadans poden portar els seus escrits i imatges en un USB per tal que la seva portada sigui més personal. Els participants també podran optar a fer una portada estàndard que la pròpia redacció tindrà preparada i fer-se una foto durant l’activitat per a la imatge de la portada. L’objectiu del taller és apropar la publicació a la ciutadania, donar a conèixer el procés de realització d’una portada i oferir a la ciutadania un record personalitzat i inèdit del diari del municipi on resideixen. L’activitat es desenvoluparà entre les 11 i les 14 hores i la participació a la mateixa es farà per ordre d’arribada.

A l’exterior de l’Aula del parc s’instal·larà una petita exposició amb els diferents formats de l’Informatiu al llarg d’aquests 30 anys. Els ciutadans podran veure com eren les primeres publicacions i fullejar-ne algunes d’elles. A més, s’exposaran imatges d’activitats passades amb la voluntat que els visitants puguin agafar-ne aquelles on apareguin.

Visita guiada a la redacció, el 16 de març

En el marc dels trenta anys de l’Informatiu també s’ha programat una altra activitat. Es tracta d’una visita guiada per les instal·lacions de la publicació municipal, ubicades a la Granja Soldevila. L’activitat tindrà lloc el 16 de març a les 19 hores. Les persones que vulguin conèixer de primera mà com és el procés d’elaboració de l’Informatiu i resoldre els seus dubtes sobre com és treballar en un mitjà de comunicació podran inscriure’s prèviament per participar. Les inscripcions es podran fer a l’Aula del parc el dia 11 de març i, telefònicament (93 574 13 14) o per correu electrònic (linformatiu@staperpetua.cat) fins al 14 de març.

L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha assenyalat que els 30 anys de l’Informatiu “són el resultat del compromís del consistori a oferir a la ciutadania un servei d’informació de qualitat, de participació i proper”. Isabel Garcia ha indicat que “l’activitat programada és original” i espera que “el veïnat hi participi i se’n pugui endur un record del seu poble”.


Foto: Una de les activitats que organitza la publicació és el Dibuixa l’Informatiu / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]