hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

La Regidoria de Solidaritat i Cooperació Internacional organitza el proper 20 de febrer un taller participatiu sobre el nou Pla Local Director de Cooperació 2018-2022.

La dinàmica d’aquesta activitat anirà a càrrec de Torno Abogados i es discutiran i treballaran les línies estratègiques que prioritzarà el document. L’activitat tindrà lloc a partir de les 18 hores al Centre Cívic Can Taió. Des de la Regidoria es prega confirmació de l’assistència al telèfon 93 574 13 53.

El regidor de Solidaritat i Cooperació Internacional, Sergi Hernández, ha fet una crida a la ciutadania a participar d’aquesta activitat i també ha recordat que fins a aquest divendres 16 de febrer també es pot participar en el Pla mitjançant una bústia de suggeriments en el web municipal staperpetua.cat . "Ambdues accions tenen la voluntat de generar espais de participació oberts a tota la ciutadania, per tal que puguin aportar reflexions i propostes que permetin construir col·lectivament el nou Pla director", ha manifestat el regidor. També ha detallat que a la bústia es pot consultar la diagnosi elaborada per Torno Abogados. Hernández ha afegit que les persones participants a la bústia online se les farà arribar un informe amb els resultats i estaran convidades a l’acte final de presentació de la proposta del nou Pla. El regidor també ha informat que alhora s’han dut a terme entrevistes amb entitats i actors claus de la ciutat per poder completar la visió estratègica per definir el nou document.

Alguns aspectes que apunta la diagnosi són que el nou Pla prioritzarà l’enfortiment de les accions de sensibilització a fi d’avançar més en el desenvolupament d’una consciència crítica i socialment responsable i que un altre element clau serà l’impuls de la cooperació directa de l’Ajuntament, a nivell individual i en actuacions conjuntes amb altres administracions. També la transversalitat del pla que haurà d’anar molt lligada amb la coherència de polítiques per al desenvolupament i amb els objectius de desenvolupament sostenible i els principis de l’àmbit de la cooperació, com la sostenibilitat, l’enfocament de gènere, el respecte i la promoció dels drets humans, i la consecució de la pau.

El Pla, que compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona, es presentarà el proper 13 de març al Consell Municipal de Cooperació, organisme de participació que també podrà fer les seves aportacions. El regidor ha avançat que la previsió és que el nou document pugui estar a partir del 14 d’abril en exposició al web municipal i que es passi a aprovació al Ple Municipal de l’abril.

A la darrera sessió plenària del mes de gener, es va aprovar per unanimitat la pròrroga de l’actual Pla director municipal per la solidaritat i cooperació fins al mes d’agost, mentre es finalitza la redacció del nou document.


Foto: El Pla es presentarà en el proper Consell Municipal de Cooperació / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Agència de Salut Pública demana no consumir aigua de la marca Condis, Manantial Aiguaneu, del lot 120721
18 Jul 2018 11:53 - RedaccióL'Agència de Salut Pública demana no consumir aigua de la marca Condis, Manantial Aiguaneu, del lot 120721

La cadena de supermercats Condis ha fet una retirada de la comercialització dels seus establiments [ ... ]

Cinc alumnes del Col·legi Sagrada Família, premiades als MSchools
27 Jun 2018 11:34 - RedaccióCinc alumnes del Col·legi Sagrada Família, premiades als MSchools

Un equip de quart d’ESO del Col·legi Sagrada família va resultar premiat als MSchools Students awards [ ... ]

L'Aula del parc programa un taller per reciclar i generar menys residus
08 Nov 2018 14:26 - RedaccióL'Aula del parc programa un taller per reciclar i generar menys residus

L'Aula del parc proposa aquest diumenge 11 de novembre un taller de prevenció de residus. L'activitat, [ ... ]