hola

El 3 de febrer comença un nou curs de l'activitat Món divers, món complet que organitza la Regidoria de Convivència i Ciutadania de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda adreçat a la infància del nostre municipi.

El primer curs es va posar en marxa el mes de març de l'any passat i ha funcionat molt bé, per això, l'Ajuntament ha volgut donar-li continuïtat. Les inscripcions estan obertes i es poden fer a la seu de la Regidoria de Convivència i Ciutadania (carrer de Pablo Picasso, 20) per fer la inscripció gratuïta o bé trucar al telèfon 93 574 13 53.

L’objectiu del projecte “és facilitar la relació natural dels infants de diferents identitats culturals amb el fil conductor de la riquesa cultural a Santa Perpètua i al món com un valor positiu que ens fa créixer com a persones”, segons la regidoria de Convivència que insisteix que aquest projecte du també implícit “prevenir actituds xenòfobes futures i millorar la convivència als espais públics i a les escoles”.

L'activitat, que té format esplai, es desenvolupa els dissabtes a la tarda, de 15.45 a 17.30 hores, al Centre Cívic de Can Folguera a base de tallers i activitats lúdiques. Els infants als quals es dirigeix han de tenir entre set i onze anys.

El regidor de Convivència i Ciutadania, Sergi Hernández, comenta que com va adreçat a infants preadolescents se'ls apropa a altres serveis municipals i destaca que també s'incorporen espais de dinamització amb les famílies.

El regidor de Convivència i Ciutadania va destacar l'activitat del taller contes del món a través del qual els infants participants van il·lustrar un llibre de contes que continuaran fent servir els nous participants. Sergi Hernández afirma que es fa una extensió d'aquest projecte amb la intenció que en un futur es pugui convertir en un esplai municipal.


Foto: El 3 de febrer comença una nova edició / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]

Comença el període de preinscripció per a Batxillerat
18 Abr 2024 12:16 - RedaccióComença el període de preinscripció per a Batxillerat

Aquest dijous 18 d'abril s'ha iniciat el període de preinscripció per a Batxillerat. Al municipi s'ofereixen [ ... ]

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]