hola

Familiars i amics van voler mostrar el suport als pares del perpetuenc Jordi Cuixart, president d'Òmnium Cultural, coincidint amb els 100 dies del seu fill en presó preventiva.

Des de primera hora del matí d'ahir, els amics van anar passant per casa dels pares de Cuixart portant-los una rosa groga amb algun missatge. Ha estat una iniciativa impulsada pels amics del perpetuenc en la qual hi han participat també el vicepresident d'Òmnium, Marcel Mauri i l'exvicepresidenta del Parlament, Carme Forcadell.

La primera persona que va prendre part en aquesta acció va ser Marcel Mauri, vicepresident d'Òmnium Cultural, que va explicar que l'objectiu era donar suport a la família i convertir una vergonya democràtica en un gest de generositat i tendresa. En declaracions a l'ACN, Mauri va assenyalar que Jordi Cuixart segueix fort i amb ganes de sortir però alhora amb la voluntat de denunciar la vulneració de drets fonamentals que està patint ell, la resta d'empresonats polítics i per extensió molts catalans i catalanes.

L'acció, ideada per la colla de tota la vida de Jordi Cuixart, va començar a les nou del matí a la casa d'uns amics de la família molt a la vora del domicili dels Cuixart. Allà, es va guardar en un gerro de grans dimensions el centenar de flors grogues que al llarg de tot el dia diverses persones van anar portant als seus pares com a mostra de suport.

Tot plegat es va fer sense que els pares del Jordi en sabessin res, de forma que quan pocs minuts després de les nou del matí van picar al timbre es van quedar perplexos. L'Antonio i la Maruja agraeixen als ciutadans, amics i familiars que es van anar apropant al llarg de tota la jornada per donar-los ànims i ganes de seguir lluitant.

Cent roses grogues van rebre ahir els pares de Jordi Cuixart regalades per amics i veïns amb missatges d'ànim i de suport per a la família quan es complien cent dies de l'ingrés del perpetuenc a la presó de Soto del Real.


Foto: Les roses grogues porten diferents missatges / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]