hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha obert aquest dilluns 22 de gener i fins al 15 de febrer un procés de consulta pública a través del web municipal staperpetua.cat amb l'objectiu que la ciutadania pugui realitzar aportacions per a la redacció dels nous reglaments de participació ciutadana i d’ús i gestió dels centres cívics i de l’espai d’entitats de Santa Perpètua, respectivament.

En ambdós casos, es proposen a la ciutadania cinc qüestions. Pel que fa a la norma d’ús i gestió dels centres cívics i de l’espai d’entitats, les preguntes que es plantegen a ciutadania i entitats es refereixen als problemes que es poden trobar a l’hora d’utilitzar els centres cívics; per què és necessari actualitzar la normativa; quines han de ser les prioritats d’ús d’aquests equipaments; com es poden solucionar els dubtes o els problemes que vagin sorgint de l’ús; a més d’aquelles aportacions que es vulguin fer. En el cas de la normativa de participació, les preguntes són: quines problemàtiques creieu que es poden solucionar amb l’elaboració d’aquest reglament?; per què considereu necessari aprovar-lo?; quines finalitats considereu que han de ser prioritàries?; es podrien utilitzar altres mecanismes per substituir-lo? I altres aportacions que es vulguin fer.

La Regidoria de Relacions Ciutadanes també organitzarà una sessió participativa oberta amb les entitats i la ciutadania el dijous 8 de febrer a les 19.30 hores al Centre Cívic El Vapor.

La nova legislació sobre el procediment administratiu de les administracions públiques estableix la necessitat d’incorporar el tràmit de consulta pública prèvia en els processos d’elaboració de les normes municipals, reglaments i ordenances mitjançant el web municipal. En aquest sentit, la Regidoria de Relacions Ciutadanes ha detallat que s’ha volgut anar més enllà de la norma i obrir un procés participatiu amb sessió participativa, recollida d’enquestes en paper als equipaments i difusió a les xarxes socials ampliant els termes obligatoris de consulta per facilitar i fomentar la participació.


Foto: El 8 de febrer es convocaràa entitats i ciutadania a una sessió participativa / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]