hola

Aquest any el primer bebè de 2018 de Santa Perpètua ens ha fet esperar més de l'habitual i és que la primera a registrar-se al municipi ha estat la Berta Ferrando Isern, que va néixer el 8 de gener a les 17.23 hores.

És la primera filla del perpetuenc Gerard Ferrando, de 36 anys i la segona filla de l'Eila Isern, de 33, que ja té un nen de quatre anys, el Pol. Aquests pares, residents al barri de Centre Vila, van registrar la seva filla el 16 de gener.

Els visitem a casa seva per conèixer la petita i el Gerard i l'Eila ens expliquen que va néixer a l'Hospital General de Catalunya per cesària. "Tot va anar bé i de seguida ens van donar l'alta", diu la mare de la nena que reconeix també "que l'experiència del primer fill li està ajudant molt a portar el dia a dia amb més tranquil·litat i seguretat". El Gerard ens diu que la seva filla va pesar 3 quilos 300 grams i que feia 50 centímetres en néixer: "fins que no la vaig tenir en braços no vaig imaginar-me com seria ser pare. L'Eila em dona molta calma i estic gaudint molt, tot i que per les nits se'ns fa una mica dur perquè la Berta plora molt". El germà de la Berta, el Pol, que juga al saló mentre parlem amb els pares, intervé i explica que la petita el desperta alguna vegada quan dorm per les nits i que encara no sap jugar amb ell. "Està molt content, ens ajuda i estima molt a la Berta", diu l'Eila. La parella no s'imaginava que la seva filla pogués ser la primera inscrita al municipi perquè va néixer el dia 8 de gener però la circumstància els ha fet molta il·lusió, especialment al Gerard, que és un lector habitual de l'Informatiu, segons ens explica ell mateix.


Foto: Berta Ferrando Isern va néixer el 8 de gener / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]