hola

Un total de 27 menors participen al projecte Correm junt@s de la Policia Local de Santa Perpètua. Es tracta d’un projecte social i voluntari pioner que va començar el 20 d’octubre de 2017.

La previsió era d’una bona acceptació i així ha estat ja que, en principi, l’oferta era per a un màxim de 20 infants i hi estan prenent part 27. Correm junt@s és un projecte que consisteix a practicar atletisme. Un cop per setmana, divendres a la tarda, voluntaris de la Policia Local surten a córrer amb els menors durant una hora pels voltants de la riera de Caldes. L’agent Aurora Merchán ha estat la impulsora del programa al qual s’hi han afegit desinteressadament alguns dels seus companys i companyes i ha aconseguit també implicar un entrenador físic i triatleta, Carlos Castellanos, també voluntari del projecte.

Als menors participants se’ls ha facilitat un equip per realitzar aquesta pràctica esportiva. Un dels objectius principals és canviar la visió que alguns infants tenen de la Policia realitzant un esport en grup. A més, el projecte dona la possibilitat de realitzar una activitat extraescolar gratuïta i amb tot el material a l’abast del participant.

Correm junt@s té diversos objectius que es treballaran a través de la pràctica esportiva com són l’esportivitat, el treball en equip, crear vincles entre policia i infants i trencar falsos tòpics que puguin tenir. La intenció també és que un cop els nens i nenes hagin agafat l’hàbit de córrer puguin participar a diferents curses del municipi i de fora de la localitat.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Olga Valenzuela, ha destacat l’èxit del projecte Correm junt@s i ha posat en valor “la tasca que fa el voluntariat del cos de Policia Local prenent el compromís de cada divendres a la tarda anar a entrenar amb aquests nens”. Per a Valenzuela el projecte és molt interessant i s’ha mostrat convençuda que la iniciativa la copiaran altres ajuntaments.

Els 27 infants participants en el projecte Correm junt@s entrenen tots els divendres de 18.30 a 19.30 hores amb agents de la Policia Local i el triatleta Carlos Castellanos.


Foto: Infants participants a l’activitat Correm junt@s de la Policia Local / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]