hola

Aquests dies, els usuaris de la Biblioteca Josep Jardí poden conèixer els seus drets com a clients del servei d’aigües de la companyia CASSA en una nova mostra itinerant. Es tracta d’una acció impulsada per CASSA que té com a objectiu apropar el servei d’aigües a la ciutadania.

L’exposició consta de diversos plafons que recullen les bonificacions socials disponibles destinades a les persones més vulnerables i totes les vies de comunicació amb la ciutadania (servei d’alertes SMS, telèfon, web, Twitter i horaris). També es resolen els principals dubtes que té la ciutadania en relació al servei d’aigües.

Aquest estiu CASSA ha implementat un nou software integral de gestió del servei que ha desenvolupat el personal de la companyia d’aigües: el SIGEA. Aquest programa integra quatre mòduls bàsics i que permet als tècnics i operaris de CASSA conèixer en temps real tot tipus d’informació i incidències en la xarxa de distribució.

A la nova web, www.cassa.es/municipi/santaperpetua, el client pot veure les interrupcions actuals en el servei, o bé les obres previstes de millora de la xarxa. A més, el client també podrà notificar a CASSA qualsevol fuita que detecti als carrers omplint un senzill formulari. La informació arribarà directament als tècnics del servei, que procediran a reparar la possible avaria el més ràpid possible. El nou sistema intel·ligent de gestió del servei d’aigües permetrà, també, enviar notificacions als clients a través d’SMS. Es tracta d’avisos de les avaries a la xarxa d’aigua que afectin el domicili del client i inclourà, també, la previsió de restabliment del servei.

L'exposició itinerant actual se suma a d’altres que CASSA està portant a terme per fomentar la proximitat amb la ciutadania, com ara les reunions i trobades amb veïnat, la visita a les instal·lacions del servei d’aigües per part dels estudiants de l’escola d’adults o el programa educatiu EDUCASSA, que acosta el cicle integral de l’aigua als infants d’entre 3 i 14 anys de Santa Perpètua de Mogoda.
L’exposició de CASSA, que la passada setmana es va poder veure al Mercat Municipal, es podrà visitar també, a partir de la setmana vinent, al Pavelló, l’escola de música i els centres cívics.


Foto: La mostra es pot visitar aquesta setmana a la Biblioetca / CASSA

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]