hola

L’entitat Moguda Perpètua, formada per joves i creada per organitzar esdeveniments d’oci pel poble, organitza el dissabte 16 de desembre una festa al CAM.

L’activitat serà gratuïta, començarà a la mitjanit i inclourà les actuacions del grup local Old Ready Boys, Lo puto cat i PD Magenta. Segons informa l’associació, es tracta de celebrar el desè aniversari de Moguda Perpètua, tot i que la primera activitat de l’entitat va ser la Despertada de Festa Major de 2009. De fet, arran de la inquietud d’un grup de joves que volien organitzar alguna activitat per la Festa Major, va sorgir aquesta associació. Aquell mateix any, per aquestes dates nadalenques es va presentar oficialment amb una festa celebrada també al CAM.

Moguda Perpètua ha organitzat entre d’altres activitats els Correbars de la Festa Major d’Hivern, ha participat en algunes edicions de la revetlla de Sant Joan anomenada Santavaipeta i les despertades de Festa Major d’Estiu. Juntament amb altres entitats ha coorganitzat des de l’inici les diverses edicions de La Santa Moguda, coincidint amb els dies de Festa Major d’Hivern, al mes de març. També ha estat present amb parada a Sant Jordi ,al passeig de la Florida. Com a col·lectiu, Moguda Perpètua també s’ha mostrat actiu en algunes iniciatives a nivell local i en el darrer any ha participat activament en l’elaboració del Protocol d’actuació contra les agressions sexistes.


Foto: Imatge d’arxiu de la primera despertada organitzada per l’entitat al 2009 / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]