hola

La campanya de recollida d'aliments d'El Gran Recapte organitzada l'1 i 2 de desembre pel Banc d'Aliments ha recollit a Santa Perpètua gairebé la mateixa xifra que l'any passat. La novena edició ha aconseguit més de 19.000 quilos d'aliments bàsics que seran distribuïts entre les persones més desfavorides.

La novena edició d'El Gran Recapte va mobilitzar un centenar de voluntaris perpetuencs que es van distribuir entre els nou punts de recollida i en el magatzem d'aliments. El delegat del Vallès Occidental del Banc d'Aliments, el perpetuenc Miquel Àngel Rodríguez, ha destacat que la xifra d'aquesta edició ha estat molt a prop de la de l'any passat, quan es van recollir unes 20 tones, i que El Gran Recapte s'ha desenvolupat "amb molt de fred però amb el cor calent" gràcies als voluntaris que "han estat al peu del canó".

Rodríguez ha atribuït aquesta disminució del número de quilos d'aliments recollits en les dos últimes edicions a que la ciutadania considera que ja s'ha superat la crisi i ja no és la primera preocupació.

Amb els quilos recollits a Santa Perpètua, el delegat del banc d'Aliments, ha informat que es podran beneficiar unes 200 famílies de Santa Perpètua durant tres mesos, tot just quan la Unió Europea té previst enviar de nou aliments.  Rodríguez ha agraït la solidaritat de Santa Perpètua i ha remarcat que "cal pensar en els nostres veïns i venes que estant passant per un mal moment". Els aliments recollits es distribuiran entre les entitats El Cabàs Solidari, Càritas i Iniciatives Solidàries. El Gran recapte a Santa Perpètua s'ha quedat molt a prop de la xifra de l'any passat amb més de 19 tones d'aliments recollits.

Foto: Un centenar de voluntaris han col·laborat amb la iniciativa / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]