hola

Aquest matí ha començat el Gran recapte d'Aliments que s'allargarà també a la jornada de demà. Aquest any el lema escollit pel Banc dels Aliments és Tones de voluntat i l'organització s'ha marcat igualar la quantitat d'aliments recollits en la passada edició, que a la nostra ciutat va ser de 20.000 quilos.

Santa Perpètua compta amb nou punts de recollida situats als establiments comercials adherits a la campanya que són Bon Àrea, Bonpreu, Carrefour Market, Condis, Esclat, Lidl, Mercadona i Mercat Municipal-Dia. Els aliments es portaran al magatzem municipal d'aliments de l'avinguda de Girona i allà els voluntaris els classificaran per tipus i per data de caducitat per evitar que cap producte de la campanya es faci malbé. En aquest centre logístic treballarà una trentena de voluntaris, alguns d'ells de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Santa Perpètua. En el transport de les banyeres plenes des dels centres comercials fins al magatzem participaran treballadors de les Brigades municipals de manera voluntària. Durant aquesta setmana han fet recollida les escoles Bernat de Mogoda, La Florida, Santa Perpètua i Santiga i els INS Estela Ibèrica i Rovira-Forns.

Enguany es necessiten sobretot els productes següents: pasta, cacau en pols, oli, cereals, galetes, llet, conserves de peix i de carn, cereals, sucre, farina, arròs i llegum cuita.

Aquest matí en un dels punts de recollida hem pogut parlar amb un jove perpetuenc, Pau Mota, que ha fet una aportació al Gran Recapte i ha volgut animar la ciutadania a contribuir-hi.

Els nou punts de recollida del Gran Recapte d'aliments continuaran oberts avui fins a les 21 hores i demà de 9 a 21 hores.


Foto: El Gran Recapte estarà en marxa aquest 1 i 2 de desembre / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]