hola

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va realitzar una crida a la incorporació de les dones en les juntes de les entitats veïnals. L'alcaldessa va realitzar aquestes manifestacions en el decurs del 40 aniversari de l'associació de veïns de la Florida i va recordar que durant aquest període només una dona ha estat presidenta de l'entitat.

A més, s'ha avançat que el nou nom de l'entitat serà Associació de Veïns i Veïnes Ciutat Jardí la Florida. L'entitat aprovarà a l'assemblea del mes de febrer el canvi de nom de l'entitat per donar mes visibilitat a les dones. Així es va pronunciar el president de l'associació veïnal Torcuato Matilla durant la commemoració del 40 aniversari que es va celebrar dissabte a la nit al Centre Cívic de La Florida. Judit Terés, del Projecte Ella, va oferir una conferència sobre La mujer en el mundo que vivimos i va emplaçar a l'entitat a incorporar el terme veïnes al nom de l'associació.

Gairebé unes 200 persones van assistir a la festa de cloenda de la programació commemorativa del 40 aniversari.

Isabel Garcia va afirmar que "és un orgull" per Santa Perpètua que una entitat veïnal com la Florida arribi als 40 anys. L'alcaldessa va fer una crida a les dones perquè s'incorporin a la junta de l'entitat i va afegir que cal major visibilitat als moviments veïnals. Per últim, va desitjar "força, il·lusió i sort" a la Florida per continuar treballant per millorar el barri i Santa Perpètua.

El president de l'AV La Florida, Torcuato Matilla, va afirmar que és important que la dona participi en els moviments socials. Matilla es va mostrar satisfet per la participació del barri a la festa i va avançar que per donar visibilitat a les dones s'incorporarà el terme veïnes al nom oficial de l'entitat tal com va recomanar la conferenciant Judit Terés.


Foto: Festa del 40è aniversari de l'AV la Florida il·lustrada per Nerea Guerrero / Nerea Guerrero

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]